Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Macca Q10 AGE MIRACLE cream normal to dry skin

Antirimpel- en antiverouderingscrèmes - Verstevigende gezichtsbehandeling

Macca
AGE MIRACLE Q10 de crème van MACCA . Anti-aging gezichtscrème voor de normale tot droge huid.

Anti-aging reparatiecrème die co-enzym Q10, soja-extract en vitamine E combineert. rimpels of het verminderen van huidontsteking. Bovendien is het een onderdeel dat zowel chrono als fotoveroudering voorkomt, dit betekent een grotere preventie van tekenen veroorzaakt door zowel het verstrijken van de tijd als blootstelling aan de zon.

Aan de andere kant helpt het gehalte aan soja-extract en vitamine E om de lipidenbalans van de huid te herstellen, hydratatie te bieden, weefsels te regenereren en een goede metabolische werking te bevorderen.

De concentratie aan actieve ingrediënten maakt het de ideale crème om de tekenen van veroudering elke dag glad te strijken. Met een crèmekleurige textuur speciaal geschikt voor de normale tot droge huid.

Samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De ingrediënten zijn niet van dierlijke oorsprong.
Leeftijd
Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Droog / Normaal
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Crème
Formulación
Zonder Alcohol
Nature
Organisch
EAN
8435202410104
De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

- Co-enzym Q10

- Soja-extract met een hoog gehalte aan isoflavonen

- Vitamine E, verzachtend en regenererend
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op een schoon gezicht en hals en na volledige opname van het serum. Verspreid met een zachte massage om het soepel te laten doordringen. Vermijd de oogcontouren en slijmvliezen.
Deze herstellende en anti-verouderingscrème wordt aanbevolen voor de normale tot droge huid die zich zorgen maakt over tekenen van veroudering. Het wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik, 's ochtends en' s avonds, en altijd na volledige absorptie van het serum. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om te gebruiken in combinatie met de volledige routine en AGE MIRACLE Q10 Serum.
Usually bought together

Macca - Q10 AGE MIRACLE cream normal to dry skin - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.