Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Macca Q10 AGE MIRACLE serum

Anti aging cream & anti wrinkle treatment - Skin tightening & firming cream

Macca
AGE MIRACLE Q10 het serum van MACCA . Intensief gezichtsserum dat de tekenen van veroudering verzacht en bestrijdt.

Anti-aging gezichtsserum dat co-enzym Q10, soja-extract en vitamine E combineert. Co-enzym Q10 is een antioxidant die van nature in het lichaam aanwezig is op verschillende niveaus en verschillende functies op cellulair niveau vervult, zoals het voorkomen van oxidatieve schade, vermindering van de diepte van rimpels of het verminderen van huidontsteking. Bovendien is het een onderdeel dat zowel chrono- als fotoveroudering voorkomt, dit betekent een grotere preventie van tekenen veroorzaakt door zowel het verstrijken van de tijd als blootstelling aan de zon.

Aan de andere kant helpt het gehalte aan soja-extract en vitamine E om de lipidenbalans van de huid te herstellen, hydratatie te bieden, weefsels te regenereren en een goede metabolische werking te bevorderen.

De concentratie van actieve ingrediënten maakt het de ideale intensieve behandeling om de tekenen van veroudering van dag tot dag glad te strijken.

Geschikt voor alle huidtypes. Samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De ingrediënten zijn niet van dierlijke oorsprong.
Vertaald door Google
Leeftijd
Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Serum
Formulación
Zonder Alcohol
Nature
Organisch
Formaat
Doser
EAN
8435202410128
De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

- Co-enzym Q10

- Soja-extract met een hoog gehalte aan isoflavonen

- Vitamine E, verzachtend en regenererend
Vertaald door Google
Aanbrengen op een schone en droge huid van gezicht en hals, in opwaartse en gladmakende bewegingen inmasseren tot het volledig is opgenomen. Vermijd het gebied rond de ogen en slijmvliezen.
Vertaald door Google
Dit intensieve anti-aging serum wordt aanbevolen voor alle huidtypes. Het kan op het gezicht en de hals worden aangebracht, waarbij het gebied rond de ogen en slijmvliezen wordt vermeden. Het gebruik ervan wordt dagelijks, 's morgens en' s avonds aanbevolen, als een voorafgaande stap van de volledige routine samen met AGE MIRACLE Q10 de crème of AGE MIRACLE Q10 de emulsie.
Vertaald door Google
Usually bought together

Macca - Q10 AGE MIRACLE serum - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.