Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

De 10 vrouwelijke parfums die mannen gek maken

TRENDS
Goede voornemens
De 10 vrouwelijke parfums die mannen gek maken
Parfum, een verleidingswapen

Iedereen weet dat het gemakkelijk is om je aangetrokken te voelen tot iemands geur. In de parfumerie zijn er bepaalde reuknoten die als verleidingswapen kunnen fungeren, aroma's die bijzonder aantrekkelijk, verleidelijk en sensueel zijn en mannen gek kunnen maken. Deze aroma's worden gedetecteerd door de reukzin via het vomeronasale orgaan, waardoor een soort aantrekking of magnetisme ontstaat.

Hoewel het duidelijk is dat "kleuren afhankelijk zijn van smaak" , hebben we bij Perfume's Club ook onze topfavoriete damesparfums om mannen te veroveren. Dus nu weet je: als je geïnteresseerd bent in romantische, sensuele en boeiende parfums, kun je ze allemaal op onze website vinden.

1. Braaf meisje, Carolina Herrera

Een sexy, elegante en verfijnde vrouw, met een oneindige hak die haar zekerheid en vertrouwen geeft om van haar een echte femme fatale te maken. Een geur vol sensualiteit, ongehoorzaamheid, kattenkwaad en vooral provocatie.

2. Liefde Liefde van Cacharel

Het parfum van geliefden, dat het rood van de sensualiteit en romantiek van geliefden weergeeft. Levendig en zoet tegelijk.

3. Lolita Lempicka, door Lolita Lempicka

Sensualiteit aan de oppervlakte. Het eerste parfum van Lolita Lempicka is een object van verlangen, een reukemotie, een onweerstaanbare verboden vrucht!

4. Onweerstaanbaar, Givenchy

Een geur die je uitnodigt om los te laten en jezelf te zijn. Deze roos weerspiegelt het parfum van een onweerstaanbare vrouw die ons boeit met haar natuurlijke charme en spontaniteit. Een poederachtig aroma, vol stijl en elegantie.

5. Paradox Intense, Prada

Een geur die de zintuigen wakker maakt en een diepe en mysterieuze sensualiteit oproept. Een sensueel en verslavend aroma.

6. Black Opium extreem, Yves Saint Laurent

Extreme sensualiteit. De Black Opium Extreme-vrouw is vrouwelijker, gedurfder en verslavend, zelfverzekerd, verleidelijk en in staat om een stempel achter te laten met de geur van haar parfum, die nu intenser is.

7. Ja Passione, Giorgio Armani

Een verklaring van verlangen, van liefde, van het leven. Ideaal voor gedurfde vrouwen die ja zeggen. Een geur waarmee elke vrouw kan bevestigen wie ze is en de passie kan ontketenen die in haar klopt.

8. Schandaal, Jean Paul Gaultier

Het beschrijft een moderne vrouw met wapens om te verleiden, te verwoesten en een overweldigende verslaving te worden, met een leuker, ironischer en 'schandaliger' tintje.

9. Alien door Thierry Mugler

ALIEN zet een goddelijke energie in die de werkelijkheid overstijgt, spectaculaire vrouwelijkheid onthult en een universele oproep lanceert om 'buitengewoon te zijn'.

10. Voor Her- Narciso Rodriguez

Een diepgaand statement over sensualiteit en schoonheid, met een blijvende intensiteit die verslavend, intiem en sensueel is.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen