Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Feromonen in parfum, verleiding door geur

TRENDS
Parfums met feromonen
Feromonen in parfum, verleiding door geur

De geur van parfums speelt een essentiële rol in de verleidingstechnieken van vrouwen en mannen. Iedereen wordt aangetrokken door verschillende geuren, de smaak voor iets is altijd subjectief, maar er zijn aroma's die over het algemeen bijzonder aantrekkelijk, intens, verleidelijk en sensueel zijn.

Veel fabrikanten maken geuren met chemicaliën die feromonen simuleren en beweren verlangens te kunnen opwekken. Deze stoffen worden door geur gedetecteerd en veroorzaken een soort aantrekkingskracht of magnetisme .

Wat zijn feromonen?

Feromonen zijn natuurlijke chemische stoffen die door ons eigen lichaam (en ook door dieren) worden afgescheiden en die kunstmatig kunnen worden vervaardigd om aan parfums te worden toegevoegd en als verleidingswapen te worden gebruikt. Het doel van de merken is om het andere geslacht aan te trekken door middel van een reukstimulatie van hun zintuigen.

Hoe detecteer je de feromonen?

Feromoonsignalen worden gedetecteerd via een orgaan in de neus dat het Nasale Vomero-orgel (VNO) wordt genoemd. Wanneer de VNO het feromoon detecteert, stuurt het een seksueel responssignaal naar de hersenen, waarbij informatie wordt doorgegeven zoals stemmingen en vooral beschikbaarheid en seksuele compatibiliteit.

Curiosa…

Deze praktijk, hoe geavanceerd het ook mag lijken, is niet nieuw: in het oude Egypte werden feromonen al gebruikt om parfums te maken.

De Egyptenaren hadden ontdekt dat zweet afrodiserende stoffen voor mensen bevatte (vooral die van gezonde en sterke mensen) en zij haalden dit uit mannen die speciaal voor dit werk waren geselecteerd.

Eenmaal verzameld, werd het zweet in potten bewaard en vervolgens gemengd met verschillende geuren. Nieuwsgierig, toch? Maar effectief, zoals de tijd heeft geleerd.

Parfums met feromonen voor vrouwen

Parfums met feromonen voor mannen

Ontdek hier de meest verleidelijke en verslavende parfums op onze website.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen