Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Beste antirimpel- en antiverouderingscrèmes

SCHOONHEIDSROUTINES
Herenparfums 2024
Beste antirimpel- en antiverouderingscrèmes
Effectief en aanbevolen door dermatologen

Naarmate we ouder worden, is het onvermijdelijk dat de huid stevigheid en elasticiteit verliest. Om vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen, moeten we daarom na de leeftijd van 30 jaar antiverouderingscrèmes toevoegen aan onze schoonheidsroutine. Deze helpen expressielijnen te voeden en te verzachten en het verschijnen van de eerste rimpels te vertragen.

Maar wat zijn de meest effectieve antiverouderingscrèmes op de markt? Het eerste ding is om te erkennen dat een crème niet beter is omdat er vaker reclame voor wordt gemaakt op televisie en dat er veel verschillende antiverouderingscrèmes zijn. Daarom moeten we op zoek gaan naar de crème die het beste bij ons huidtype en onze leeftijd past. .

Anti-rimpelcrèmes afhankelijk van het huidtype

Een vette huid vormt snel een beschermende lipidenfilm, waardoor de poriën kunnen worden aangetast door overtollig talg. Als uw huid vettig is, is het raadzaam antirimpelcrèmes te gebruiken met een laag oliegehalte en die collageen en een exfoliant bevatten om dode cellen te verwijderen.

Integendeel, als uw huid droog is, heeft deze constante hydratatie nodig om fris en gezond te blijven. Kies crèmes met hyaluronzuur, collageen of aminozuren; belangrijkste componenten om de gladheid van de huid te behouden.

Bij een gecombineerde huid wordt het kiezen van een antirimpelcrème ingewikkeld, omdat de meeste antiverouderingsbehandelingen bedoeld zijn voor de droge of vette huid. Als uw huid gecombineerd is, kunt u glans of onzuiverheden ophopen in de T-zone, maar heeft u hydratatie nodig in de rest van het gezicht. Deze combinatie van factoren bemoeilijkt de productkeuze.

Hoe de eerste rimpels te behandelen

Hoewel het aan te raden is om je huid zo snel mogelijk preventief te verzorgen, is het vanaf je 30e belangrijk om je huid dagelijks te verwennen, als we de eerste tekenen van veroudering willen vertragen. Voeg een SPF50-zonnebrandcrème toe aan uw dagelijkse verzorgingsroutine die peptiden, vitamine C en Niacinamide bevat. En het allerbelangrijkste: voeg glycolzuur toe aan uw nachtroutine. U zult merken dat uw huid er helderder uitziet en de textuur en consistentie verbetert.

Antiverouderingscrèmes vanaf 50 jaar

Met de menopauze en de afname van oestrogeen stopt onze huid met het synthetiseren van collageen en raakt uitgedroogd, verliest stevigheid en rimpels en vlekken worden intenser. De behoeften van de huid veranderen en daarom moeten we de schoonheidsroutine aanpassen door ingrediënten toe te voegen die geschikt zijn voor de meest geavanceerde tekenen van veroudering. Hyaluronzuur, retinol en vitamine C zijn perfect om de aanmaak van nieuwe gezonde cellen te stimuleren.

Beste antirimpelcrèmes voor mensen ouder dan 60 jaar

Na de leeftijd van 60 jaar verliest de huid nog meer dichtheid en wordt kwetsbaarder en droger. Ceramiden zijn vetmoleculen die de dermis helpen voeden, herstellen en herstellen. Voeg ceramiden toe aan uw dagelijkse routine als u wilt dat uw huid steviger en strakker aanvoelt.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kun je antirimpelcrèmes gebruiken?

Antirimpelcrèmes kunnen op elke leeftijd worden gestart, maar het wordt aanbevolen om ze op de leeftijd van 25-30 jaar toe te passen, hoewel u moet luisteren naar de individuele behoeften van elke huid, ongeacht de leeftijd.

Op welke leeftijd verschijnen rimpels bij vrouwen?

Het verschijnen van de eerste rimpels hangt af van hoe we in het verleden voor onze huid hebben gezorgd, omdat deze een geheugen heeft. Overmatige zonnesteek, slechte voeding, gebrek aan hydratatie en andere slechte gewoonten kunnen ervoor zorgen dat er rimpels verschijnen als je in de twintig bent.

Is het slecht om antirimpelcrèmes te gebruiken als je jong bent?

Nee. Het gebruik van antirimpelcrèmes op jonge leeftijd vertraagt het optreden van huidbeschadiging en zorgt ervoor dat u er langer jong uitziet.

Waarom verschijnen er rimpels op het voorhoofd?

Met het ouder worden beginnen de collageenvezels in de huid af te breken en verliest de dermis elasticiteit. Door overmatig gebaren of voortdurend fronsen ontstaan er expressierimpels.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen