Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Haar Botox-effect met deze maskers

SCHOONHEIDSROUTINES
Botox-effect op het haar
Haar Botox-effect met deze maskers
Herleef beschadigd haar vanuit huis

Hair Botox is een behandeling die hydrateert, glans geeft en kroezen van het haar onder controle houdt, waardoor het er gezonder en mooier uitziet. Ondanks dat ze haarbotox worden genoemd, bevatten de producten die voor deze behandeling worden gebruikt geen botulinetoxine. Het is simpelweg bekend onder deze naam omdat het het uiterlijk van het haar vernieuwt en schade corrigeert, op dezelfde manier als injecties dat doen met de huid. Het is een voedings- en hydratatiebehandeling, rijk aan vitamines, aminozuren en eiwitten, die het haar versterkt en zorgt voor extra glans en zachtheid.

Het gebruik van kleurstoffen, hittegereedschap zoals strijkijzers of drogers en blootstelling aan andere externe middelen verslechtert onvermijdelijk de haarvezels. Als je merkt dat je haar dof, broos is, geen volume heeft, uitgedroogd is en weinig dichtheid heeft, heb je twee opties om het te revitaliseren. U kunt naar de kapper gaan en een Botox-haarbehandeling ondergaan (maximale duur 30 dagen) of thuis enkele van de beste maskers met Botox-effect op de markt gebruiken. Ontdek welke de beste maskers van dit moment zijn.

Botox-effect op het haar

Een perfecte vitaminecocktail om je haar thuis nieuw leven in te blazen.

CHRONOLOGISTE intens regenererend masker

Regenererend masker dat tekenen van veroudering voorkomt, bevat hyaluronzuur dat zorgt voor hydratatie en de haarvezel vult. Bovendien gaat het kroezen onder controle, herstelt het de zachtheid, versterkt het het haar en zorgt het voor een gezonde glans.

ABSOLUT REPAIR GOUDEN masker

Absolut Repair Rejuvenating Mask biedt de ultieme professionele, diepgaande reparatie-ervaring voor beschadigd haar. Direct versterkt en gerepareerd haar.

TRANSFORMATIONAL INFUSION hydraterend middel

Dit masker met hydraterende eigenschappen keert de schade aan het haar terug en biedt ons gezond, zacht, glanzend haar met vocht in totale balans, en dat alles in een recordtijd van 1 minuut.

Olaplex 4-in-1 vochtmasker

Zeer geconcentreerd en herstellend masker, voegt intense hydratatie toe en geeft glans en body als een haarbehandeling. Professioneel geconcentreerd keramiek, oliën en 11 essentiële aminozuren. Zuren zorgen voor een luxueuze diepe conditionering.

REPAIR herstellend haarmasker

Dit haarmasker oefent een intens herstellende werking uit op haar dat duidelijke tekenen van verzwakking vertoont. Na gebruik krijgt ons haar onmiddellijk een ongeëvenaarde zachtheid, hernieuwde kracht van binnenuit en een comfortabele en aangename voeding van de haarvezels.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen