Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Dit voorjaar laat je je handen en voeten zien

SCHOONHEIDSROUTINES
Voeten en handen
Dit voorjaar laat je je handen en voeten zien
Vaarwel tegen een ruwe en droge huid!

Heeft u een ruwe of droge huid? In deze tijd van het jaar nemen we afscheid van de kou en bereiden we onze huid voor om te pronken met perfecte handen en voeten. Vaak zijn deze delen van het lichaam in de winter droog, wat een verlies aan zachtheid en het ontstaan van scheurtjes of eelt veroorzaakt.

Als we deze zomer willen pronken met tijdschriftwaardige handen en voeten, is het belangrijk om niet te vergeten deze specifieke delen van het lichaam te verwennen. Bij Perfume's Club vind je de beste hydraterende en herstellende voet- en handcrèmes tegen de beste prijs. Lees verder en ontdek een schoonheidsritueel, supereenvoudig en effectief tegen uitdroging in deze gebieden.

Voeten en handen

De beste voetcrèmes

Voetverzorging moet niet alleen een esthetische kwestie zijn, maar ook een gezondheidskwestie. Het is essentieel om ze regelmatig te hydrateren en af en toe te exfoliëren, om de natuurlijke barrière van de huid te beschermen en waterverlies te voorkomen waardoor onze hielen er droog, ruw en/of gebarsten uitzien.

Schoonheidsritueel voor voeten

1. Was je voeten met warm water en gebruik altijd neutrale zeep.

2. Droog ze goed af met de handdoek, zorg ervoor dat je dit tussen je vingers doet.

3. Breng minimaal twee dagen per week een voedende crème op basis van glycerine of ureum aan.

4. Exfolieer één keer per week om de celvernieuwing te bevorderen en dode cellen te verwijderen.

De beste handcrèmes

De handen zijn een van de gebieden die het meest worden blootgesteld aan externe middelen, chemicaliën en plotselinge temperatuurschommelingen. Daarom is het super belangrijk om ze altijd te verzorgen, niet alleen als je ze droog voelt of als ze een bepaalde leeftijd bereiken. Als we willen dat de effecten zichtbaar zijn op onze huid, moeten de handen dagelijks worden verzorgd.

Schoonheidsritueel voor de handen

1. Was uw handen meerdere keren per dag om bacteriën te vermijden die de huid beschadigen.

2. Gebruik na elke wasbeurt handcrème om ze te voeden.

3. Breng altijd zonnebrandcrème aan, het is noodzakelijk om een beschermende laag op de huid te creëren om schade veroorzaakt door de zon te voorkomen: uitdroging, vlekken, brandwonden, enz.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen