Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

De 12 aanbevolen herenparfums in 2023

TRENDS
HEREN PARFUM
De 12 aanbevolen herenparfums in 2023

Parfum is een aanvulling geworden die in staat is om sensaties en emoties over te brengen door middel van zijn aroma. Giorgio Armani zei: “Een goedgekozen geur kan een onderscheidend kenmerk zijn. Het is het eerste wat mensen opmerken als je een kamer binnenloopt en het laatste wat ze voelen als je weggaat."

Het is belangrijk om te herkennen welke parfums het meest geschikt zijn voor elke situatie. Overdag hebben de Spanjaarden een zekere voorliefde voor schoon ruiken met citrus-, water- en frisse aroma's die zeker worden beïnvloed door het mediterrane klimaat en de stijl. In plaats daarvan veranderen voorkeuren 's nachts en bezwijken ze voor houtachtige en oosterse geuren die hun sensualiteit en mannelijkheid uitbuiten.

We weten welke de trending damesparfums zijn voor 2023 , dus nu moeten we weten welke herenparfums Perfume's Club dit jaar voor elke gelegenheid kiest.

Als je zover bent gekomen, willen we je herinneren aan 5 basistrucs waar je rekening mee moet houden om jezelf correct te parfumeren.

1. Breng het parfum aan op de polsen en nek waar de bloedcirculatie het sterkst is om een grotere duurzaamheid te bereiken.

2. Laat het drogen zonder over de poppen te wrijven om geen geuren te mengen.

3. Parfumeer kleding van een afstand om geen vlekken achter te laten.

4. Bewaar het parfum op een koele en vooral donkere plek.

5. Gebruik ook de bodymilk van de geur, zo verdampt het parfum op een andere manier, langzamer.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen