Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

WELKOM!

TRENDS
Biologische pure drankjes
WELKOM!
Organic Pure Potions arriveert om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van cosmetica

Organic Pociones Puras is een innovatief Spaans merk dat de voorouderlijke wijsheid van het gebruik van natuurlijke remedies of ingrediënten combineert met de technologische vooruitgang in de wereld van cosmetica. Het doel van dit merk is om de maximale prestaties uit biologische producten te halen door middel van de meest geavanceerde technologie, om betere resultaten te bereiken. Als? De biofotonische of violette kristallen containers beschermen de verpakte inhoud tegen zonnestralen en behouden de formulering in optimale omstandigheden, waardoor de levensduur wordt verlengd en de eigenschappen en voordelen ervan worden verbeterd.

Biologische pure drankjes

Organic Pure Potions maakt al zijn producten met biologische ingrediënten en een groot aantal actieve ingrediënten vol antioxiderende eigenschappen en andere voordelen voor de huid, waaronder we willen benadrukken:

  • Bio-retinol: ingrediënt dat uit planten wordt gewonnen en bekend staat als het innovatieve en veilige alternatief voor Retinol. De antioxiderende eigenschappen verbeteren de huidtextuur en maken het de perfecte bondgenoot tegen de tekenen van veroudering.
  • ARGIRELINE®-peptide: het eerste peptide dat is ontworpen om de resultaten van botulinumtoxine (Botox) na te bootsen, waardoor de spiercontractie wordt verminderd om expressierimpels direct aan te vallen.
  • Aloë Vera: het hoofdingrediënt in de meeste cosmetica is meestal water, maar bij deze gelegenheid wordt het vervangen door biologische Aloë Vera, dat hydratatie en andere voordelen voor de huid biedt.
  • Niacinamide: of vitamine B3 wordt vanwege zijn multifunctionaliteit beschouwd als een van de belangrijkste ingrediënten in antiverouderingsproductformuleringen. Het bevordert de celregeneratie, verbetert de textuur en het uiterlijk van de dermis, kalmeert roodheid en helpt oneffenheden in het gezicht te verminderen.
  • Granaatappelstamcellen: een superactief ingrediënt dat verantwoordelijk is voor het geven van helderheid en jeugd aan de huid.

Ontdek de complete gezichtsroutine

De huid bestaat uit cellen die worden geboren, volwassen worden en afsterven, maar die ook sneller kunnen oxideren als gevolg van de agressie van bepaalde externe factoren (vervuiling, zon, tabak...) die voortijdige veroudering veroorzaken. Het voorkomen van huidveroudering is het hoofddoel van deze prachtige antioxidantroutine, maar garandeert ook andere resultaten, zoals:

  • Vermindert oneffenheden in het gezicht.
  • Herstelt, verzacht en kalmeert de huid.
  • Regenereert cellen, vermindert rimpels en expressielijnen.
  • Minimaliseert wallen en donkere kringen.
  • Verhoogt de elasticiteit en flexibiliteit van de teint.

Essentiële stappen voor een goede gezichtsroutine

Ontdek de complete Organic Pure Potions -routine die ons hart heeft gestolen!

Biologische pure drankjes

1. Reinigt de gezichtshuid diep.

2. Breng het serum aan met een zachte massage totdat het volledig is opgenomen.

3. Gebruik vervolgens de oogcontour en breng deze aan door met uw ringvinger te tikken om de volledige opname ervan te stimuleren.

4. Breng de crème ten slotte dag en nacht aan, masseer vanuit het midden van het gezicht naar buiten en altijd van onder naar boven.

Bekijk hier alle producten.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen