Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

ghd klassieke golfkrulspelden versus creatieve krul

TRENDS
ghd-omvormers
ghd klassieke golfkrulspelden versus creatieve krul
Ontdek hun verschillen en kies de krultang die het beste bij jou past

De professionele krultangen van ghd zijn ideaal voor het creëren van perfecte, glanzende natuurlijke golven en krullen op een supereenvoudige manier. Golven maken bij jezelf is slechts een kwestie van oefenen.Als je dit niet gewend bent, raden wij je aan om een krultang te kiezen als je haar een flinke lengte heeft, zodat je je haar beter kunt krullen. Aan de andere kant zijn krultangen erg handig voor heel kort haar, dankzij de ingebouwde clip, die zelfs de kortste haartjes kan opvangen, zonder dat ze ontsnappen.

Houd je meer van losse golven, gedefinieerde krullen of ben je op zoek naar een glamoureus kapsel met gepolijste golven? De breedte van de loop is van cruciaal belang, omdat deze het resultaat van de golf zal bepalen.

Als je op zoek bent naar de krultang waarmee je je droomkrul kunt krijgen, blijf dan lezen, we hebben 2 van de virale krultangen van het merk ghd getest om al je twijfels op te lossen en de verschillen tussen beide te onthullen.

Veelvoorkomende eigenschappen

• ghd tools zijn ontwikkeld met innovatieve Ultra-zone™ warmtetechnologie die een optimale en constante temperatuur van 185ºC garandeert, zonder de haarvezel te beschadigen. Krijg beschermd haar, natuurlijke, langdurige krullen met spectaculaire glans.

• Ze hebben een koude punt om het hanteren te vergemakkelijken en brandwonden te voorkomen.

• Lange, draaibare kabel, zodat je hem overal kunt gebruiken en zonder problemen kunt verplaatsen.

• Automatisch uitschakelsysteem na 30 minuten inactiviteit.

• Veiligheidssteun om contact met het oppervlak te vermijden.

• Warmt op in slechts 25 seconden.

• Universele spanning waardoor het overal ter wereld kan worden gebruikt.

TIP: Voeg extra duurzaamheid toe aan uw golven door uw haar voor te bereiden voordat u de krultang gebruikt. Deze beschermende laag helpt niet alleen om de stevigheid te vergroten, maar beschermt ook je haar en de natuurlijke glans ervan.

Curve Creatieve Krul

Deze professionele krultang is de bestseller van het merk en maakt het gemakkelijk om op een eenvoudige en snelle manier gedefinieerde golven en krullen te creëren. Door zijn veelzijdigheid is het de favoriet van het merk geworden, dankzij de conische cilinder waarmee je niet alleen zeer gedefinieerde krullen kunt creëren, maar ook surfgolven, natuurlijk en vol volume.

Krijg elk type golf in slechts 5-8 seconden en zonder de noodzaak van extreme hitte. De verschillende diktes van het gereedschap zijn ook ontworpen om zich aan te passen aan verschillende haarlengtes, het smallere gebied kan op korter haar worden gebruikt.

Klassieke golf

Krijg glamoureuze en onweerstaanbare golven met deze ovale krultang waarmee je grote, zachte en langdurige golven kunt creëren, aanbevolen voor lang haar. Het is het perfecte hulpmiddel als je op zoek bent naar losse, diepe en glamoureuze golven, in de puurste Hollywood-stijl, een rode loper waardig.

De staaf van 38-36 mm met keramische coating is in staat de behoeften van elk haar te voorspellen en zich op een gepersonaliseerde manier aan te passen aan elke dikte en lengte. Handig als je het lastig vindt om zelf je haar te krullen, want je hoeft je haar alleen maar om de ton te wikkelen en dankzij de ovale vorm krijg je een losse, ongedaan gemaakte krul.

Als jij een van degenen bent die de voorkeur geeft aan directe, supernatuurlijke golven, dan is dit de perfecte krultang voor jou, aarzel niet.

ghd-omvormers
ghd-omvormers

Creëer een grote verscheidenheid aan looks vanuit huis met deze 2 professionele tools en pronk met spectaculair haar. Laten we daar heengaan!

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
Haar·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen