Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Dit zijn de nieuwe damesparfums

TRENDS
nieuwe parfums
Dit zijn de nieuwe damesparfums
Hoe ruikt 2023?

Elk jaar verrassen parfummerken ons met hun lanceringen met verschillende olfactorische weddenschappen die zijn afgestemd op nieuwe markttrends.

Tegenwoordig houden mensen ervan om verschillende dingen te proberen, te experimenteren, te veranderen... maar als het op de wereld van de parfumerie aankomt, was het wisselen van parfum tot voor kort niet zo gebruikelijk bij vrouwen.

Dit komt door de overtuiging dat een geur je identificeert, je persoonlijkheid definieert en je een goed gevoel geeft. Hoewel de meeste vrouwen nog steeds een superfavoriet parfum in huis hebben dat ze voor geen goud willen veranderen, is het normaal om er meerdere te hebben om ze bij verschillende gelegenheden te kunnen gebruiken. Zo onderscheiden we de geur van elke dag en elk seizoen van het jaar van het meest intense parfum om uit te gaan naar feestjes, of van die geur die we graag dragen bij speciale gelegenheden...

Die andere complementaire parfums zijn degene die we van tijd tot tijd veranderen en waarmee we meer durven te riskeren.

Ontdek een deel van het nieuws waar we al verliefd op zijn geworden!

Durf jij te veranderen?

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen