We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen
EL MIRACLE Nº3 vino blanco 2019

Bodegas Vicente Gandía EL MIRACLE Nº3 vino blanco 2019

Witte wijn

EL MIRACLE Nº3 witte wijn 2019 uit Vicente Gandía . Premium witte wijn DO Valenciaanse vintage 2019. Met 12% vol. en ideaal om te serveren tussen 6-8ºC. Gemaakt met de variëteiten Malvasia, Macabeo, Moscatel en Merseguera.

Een jonge wijn die een strogele kleur heeft met groenachtige tonen. Daarin worden aroma's van witte bloemen met tropische tonen onderscheiden; In de mond wordt het fris, aangenaam en met een fijne zuurgraad waargenomen.

Wonder Nº3 ontstaat om die kleine "wonderen" van het leven te waarderen die het geweldig maken, zoals een onvergetelijk lied of plotseling liefde vinden.

Een lekkernij voor de zintuigen verpakt in een elegante fles vol positiviteit.
EAN
8410310617324
De Miracle Nº3 is ideaal te combineren met kazen, vis, zeevruchten en rijst.
Vertaald door Google
De minimumleeftijd voor het nuttigen en kopen van alcoholische dranken is 18 jaar. Het wordt aanbevolen om op een verantwoorde en matige manier te drinken, aangezien overmatige consumptie schadelijk kan zijn voor de gezondheid en de samenleving.
Vertaald door Google

Bodegas Vicente Gandía - EL MIRACLE Nº3 vino blanco 2019 - Meningen

Bodegas Vicente Gandía - EL MIRACLE Nº3 vino blanco 2019 - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen