We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen
ANATOMIC natuurlijk comfort condooms

Durex ANATOMIC natuurlijk comfort condooms

Condooms

ANATOMIC natuurlijke comfortcondooms van DUREX .

Durex Natural Plus condooms zijn de originele Durex condooms, transparant maar nu ruiken ze lekkerder. Houd altijd rekening met de veiligheid tijdens uw seksuele relaties. Deze condooms zijn voorzien van glijmiddel en anatomisch gevormde Easy-On met reservoir.

Ook ruiken Durex-condooms nu beter om uw seksuele relatie met uw partner een aangenamer moment te maken.
Kies de jouwe: we zijn allemaal verschillend, maar het juiste condoom moet je altijd een comfortabel en veilig gevoel geven. Daarom heeft Durex jouw ideale condoom voor jou. Ga naar de Durex Store of Amazon.es/durex om het hele assortiment te zien.

Elk van onze Durex-condooms is 100% elektronisch getest en heeft 5 kwaliteitstesten doorstaan, waardoor de gebruikers het vertrouwen hebben om elke keer ten volle van seks te genieten. Bovendien zijn ze dermatologisch getest.

Vertaald door Google
EAN
8428076000434
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische
Condoomtype
Preservativo clásico
Voorzorgsmaatregelen: Lees de informatie op de verpakking voordat u het condoom gebruikt. Dit condoom is gemaakt van natuurlijk rubberlatex, wat allergische reacties kan veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor latex. Stop met het gebruik als u ongemak of irritatie voelt tijdens het gebruik. Als je het voor het eerst gebruikt voor orale seks, moet je een nieuw condoom gebruiken voor elke andere seksuele praktijk. Gebruik bij anale seks extra glijmiddel aan de buitenkant van het condoom (gebruik hiervoor geen Durex Frescor of Lovers Connect). Onthoud dat geen enkele anticonceptiemethode 100% werkt tegen zwangerschap, hiv of seksueel overdraagbare aandoeningen. Buiten het bereik van kinderen houden.
Vertaald door Google

Durex - ANATOMIC natuurlijk comfort condooms - Meningen

Durex - ANATOMIC natuurlijk comfort condooms - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen