Lancôme ADVANCED GÉNIFIQUE SET

Skincare set

Lancôme gaat een nieuwe uitdaging aan op het gebied van cosmetica en presenteert het nieuwe Advanced Génifique serum, geïnspireerd op de wetenschap van het microbioom van de huid , de grootste wetenschappelijke revolutie van de vorige eeuw. Een nieuwe formule die werkt door het herstel van de huid te versnellen, waardoor deze er sterker en jonger uitziet.

Ontdek de kracht die je in je huid hebt: het huidmicrobioom.
Het uiterlijk van uw huid van binnenuit verbeteren is eenvoudig met deze behandeling. Als je het Advanced Génifique serum van Lancôme hier wilt hebben, heb je een aanbieding die je niet mag missen.

Download het hier bij Perfumes Club!
Het gebruik van de Advanced Genifique-behandeling betekent dat u dag na dag een zachtere en gladdere huid kunt waarderen, waardoor puistjes, rimpels en puistjes minder worden naarmate u deze gebruikt. Zo zal de huid geleidelijk dichter worden en sterker worden dankzij het creëren van een beschermende barrière op de huid.
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Crème / Serum
EAN
3614272965553 / 3614273026178
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen