Lancôme MINIATURES COLLECTION SET

Perfume set voor vrouw

COLLECTIE MINIATUREN door Lancôme . Ontdek de miniaturen van de meest iconische damesgeuren van het merk. Een set essentials die perfect zijn voor geschenken of geschenken.

  • TRÉSOR van Lancôme is een ‘Eau de Parfum’ voor vrouwen uit de Oriental Floral-familie. We worden geconfronteerd met de meest karakteristieke geur van het bedrijf, een zeer waardevolle schat, die talloze geheimen en sensaties binnenin bewaart, de meest waardevolle schat die elk wezen bezit, we hebben het over 'liefde', de kostbaarste en meest pure schat die er bestaat .
  • IDÔLE, het nieuwe damesparfum van Lancôme , doorbreekt de gevestigde codes in de wereld van parfums en geeft leven aan de essentie van een nieuwe geest. Voor baanbrekende vrouwen. Krachtig. Optimistisch Voor die vrouwen die geloven dat de lucht nooit de limiet is en nieuwe horizonten durven te openen. Voor al die vrouwen die hun eigen idool zijn, die hun eigen grenzen overschrijden en de wereld van morgen creëren.
  • LA VIE EST BELLE is een overtuiging, het is een statement aan de wereld geschreven met gratie, lichtheid en vrijheid: een levendig en levendig idee, net als de innerlijke overtuiging dat het leven mooi is als we ons eigen pad naar geluk kiezen. De iconische geur van Lancôme is gericht op het delen van geluk. Het is een overtuiging, een openlijke verklaring van vrijheid en geluk van zelfverzekerde vrouwen die hun eigen pad naar geluk volgen.
  • MIRACLE van Lancôme is een parfum met heldere, exotische tonen, vol energie. Het is een geur gecreëerd met de verfijning van High Perfumery, die verrast met zijn veelzijdigheid. De elegantie van een kristallijn bloemenpad voor de dag, de sensualiteit van een omhullende sfeer voor de nacht.
  • LA NUIT DE TRÉSOR van Lancôme is een ‘Eau de Parfum’ voor vrouwen dat tot de oosterse familie behoort . Het is een parfum dat staat voor absolute liefde, een gepassioneerd gevoel vol puurheid.

EAN
3614273257053
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen