Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Narciso Rodriguez FOR HER PURE MUSC SET

Perfume set voor vrouw

Narciso Rodriguez
VOOR HAAR PURE MUSC LOTE door Narciso Rodriguez . VERSLAVING HEEFT EEN NAAM ... VOOR HAAR PURE MUSC is een ‘Eau de Parfum’ voor vrouwen met een Houtachtig Bloemig karakter, gelanceerd in 2019 door parfumeur Sonia Constant.

Met deze geur herinterpreteert het bedrijf zijn iconische geur, VOOR HAAR, waarbij de aanwezigheid van musk (musk) wordt verheerlijkt, een olfactorische toon die altijd aanwezig is in alle creaties van de ontwerper en die eindeloze sensaties kan creëren zoals verslaving, euforie en passie. Een aroma dat grenst aan het erotische, altijd verpakt in elegantie en exclusiviteit.

Met een zeer persoonlijke en intieme olfactorische diepte, versterkt deze essence de natuurlijke schoonheid van de vrouw die het draagt. Toegewijd aan moderne vrouwen, vrij en met zeer duidelijke idealen. Ze volgen geen regels, ze creëren ze samen met hun parfum, een stempel van hun eigen identiteit.

ZIJN STELA Gemaakt met elementen van de hoogste kwaliteit en buitengewone puurheid, deze essence is ontworpen met weinig componenten, dit zijn muskus, witte bloemen en kasjmierhout. NARCISO RODRIGUEZ bevestigt nogmaals dat minder meer is.

MUSHROOM Dit element wordt altijd een van de hoofdrolspelers van Narciso-geuren, aangezien de ontwerper er een diepe liefde voor voelt, voor zijn essentie en voor de sensaties die het opwekt.

DE PURITY OF WHITE Wit is de kleur die is gekozen om zijn fles te kleuren. Een neutrale tonaliteit die helderheid, transparantie en zuiverheid overbrengt. Op de voorkant kunnen we de naam van het parfum onderscheiden met zwarte typografie, waardoor een sterk contrast ontstaat dat ons doet denken aan 'dag en nacht'. Het silhouet volgt dezelfde verfijnde lijnen als die van de hele collectie.
Olfactorische Groepen
Bos Bloem
EAN
3423473056355
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.