Nuxe NUXURIANCE GOLD baume nuit nutri-fortifiant

Anti aging cream & anti wrinkle treatment

NUXURIANCE GOLD baume nuit nutri-fortifiantant van Nuxe , een anti-aging nachtbalsem met wereldwijd effect voor een droge en kwetsbare huid.

Met een absoluut anti-verouderingsvermogen en voedende en regenererende natuurlijke complexen, is nachtbalsem de oplossing voor meerdere tekenen van veroudering in de rijpere huid. Dankzij de kracht van de bi-bloemige cellen van saffraan en bougainville, steeg het porselein oleoactief en bereikte de sheaboter blijvende resultaten op het gebied van regeneratie, voeding en helderheid.

Nacht na nacht wordt de huid versterkt om alle zichtbare tekenen van veroudering geleidelijk te elimineren en haar uiterlijk te verzachten, wat de natuurlijke helderheid van de huid bevordert. Het resultaat is elke ochtend een stralend gezicht, met wazige sporen van vermoeidheid, een strakke en stralende huid, mooier en vol leven.

Het geheim zit in de formule, met 4 patenten in Frankrijk en 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bovendien heeft het een aangename geur van witte bloemen en sandelhout dat vrouwelijkheid en elegantie vertegenwoordigt.
Leeftijd
Meer dan 50 jaar
Huidtype
Droog
Behandeling
Nacht
Texturen
Balsem
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische / Dermocosmetica
EAN
3264680015915
Usually bought together

Nuxe - NUXURIANCE GOLD baume nuit nutri-fortifiant - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen