Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Mugler ALIEN GODDESS

Eau de Parfum - Navulbaar voor vrouw

Mugler

Alien Goddess , MUGLER's nieuwe vrouwelijke parfum, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. In een tijd waarin mensen licht zoeken in het donker, baant een zonnegodin de weg naar een wonderbaarlijke maar ware bestemming.

De vrouw die Alien Goddess Eau de Parfum draagt, is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel. Omringd door een mystieke en gloeiende zonnegloed, versterkt door sprankelende tonen van Bergamot, Grandiflorum Indiase Jasmijn en Bourbon Vanille, is ze klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid.

GEUR OPMERKINGEN:

Houtachtige oriëntaalse bloemencreatie, MUGLER's Alien Goddess laat een spoor achter met de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren. Dit nieuwe ALIEN-parfum voor vrouwen is een bloemenboeket op zonne-energie dat schittert met gefacetteerde helderheid rond 3 onthullingen.

  • Radiant Revelation: De geur opent met de stralende openbaring van een sprankelende essentie van Italiaanse bergamot, die doet denken aan de eerste zonnestralen. Een intense uitbarsting van licht door de geur, vergelijkbaar met de positieve energie van de zonnegodin.
  • Miraculous Revelation: Een intense zonnebloem stuwt de Alien Goddess Eau de Parfum rechtstreeks naar de hoogte en geeft haar welwillende boodschap volle kracht. Het fungeert als een oogverblindend bloemenprisma en brengt de schijnwerpers op een opperste bloem: Jasmine Grandiflorum, een echt gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit.
  • Bewuste Openbaring: De conclusie van de boodschap van vrede en hoop.
    Mindful Revelation onthult de verslavende volheid van Bourbon-vanille. Deze premium infusie is gemaakt voor MUGLER en is zowel zacht als omhullend als een geruststellende zijden sluier. Een heerlijke vanillenoot met balsamico-tinten, die je zintuigen zal verrassen met diepe en mysterieuze warme vibraties

KAN:

Een verleidelijke en mysterieuze Eau de Parfum in een fascinerende nieuwe talismanfles. Alien Goddess 90ml, voor op je badkamerplank. Alien Goddess 60ml, voor op je nachtkastje. Alien Goddess 30ml, voor in je tas. Deze boeiende fles versierd met goud, tegelijk organisch en dromerig, met een prachtige genuanceerde metallic lak die de zonsopgang oproept, laat een blijvende indruk achter. Het is ook verkrijgbaar in een navulfles van 100 ml, zodat je favoriete geurervaring nooit ver weg is.

DUURZAAMHEID , nu op ieders lippen, maar altijd de fundamentele pijler van waaruit het merk MUGLER groeit en zich ontwikkelt, in alle sectoren waarin het actief is, en natuurlijk het essentiële bij het creëren van zijn geuren.

Verantwoorde ontwikkeling vormt de kern van Mugler's filosofie, waardoor trouwe klanten hun fles vanaf het begin voor altijd kunnen bewaren.

MUGLER zet zich in voor een meer verantwoorde luxe door unieke, hervulbare flessen aan te bieden bij de Mugler-fontein of dankzij de navulfles.

Een universele oproep aan alle vrouwen. Creëer het buitengewone. Omdat je buitengewoon bent.

Usually bought together

Mugler - ALIEN GODDESS - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.