Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen
Mugler

Mugler

MUGLER presenteerde zijn eerste collectie van kleding in 1973 in het Café de Parijs en in 1974 maakt hij zijn merk met zijn naam. Hij was bekend als de ontwerper van impact, omdat hij zo vernieuwend was in zijn vormen en materialen. In 1992 kwam zijn eerste collectie haute couture en ook gelijk zijn eerste parfum en zoals Pierre Aulas zijn artistieke director al zei, ""het succes van parfum zit hem in de kracht van het onvermoeden, in de macht van het slim zijn en in de ongrenzeloze creativiteit"". Vandaag de dag is er een grote selectie van vrouwenparfumsen mannenparfums Mugler,waar boven uit steken Angel."
Mugler is a well-known product brand of perfumery. The Mugler brand boasts a wide variety of perfumes, with unmistakable fragrances for Mugler lovers. Get one now at a very special price! The many product ranges are must-haves in the world of perfumes. Find the fragrance you're looking for in Perfumes Club and buy your Mugler perfume online at a very special price.
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.