Valentino VALENTINO UOMO BORN IN ROMA SET

Perfume set voor man

VIER UW WORTELS, UW WAARDEN, UW PERSOONLIJKHEID.

BORN IN ROMA UOMO van Valentino is een Eau de Toilette die behoort tot de Woody Aromatic-geurfamilie die in 2019 is uitgebracht. Deze nieuwe geur viert de wortels, individualiteit en persoonlijkheid van het merk die het kenmerkt in een authentieke Haute Couture-creatie.

Deze elegantie wordt vertegenwoordigd door zorgvuldig geselecteerde geurnoten, zoals de kruidige frisheid van zout en gember, de absoluut violette bladeren met een intens aromatisch karakter of de levendige en mannelijke vetiver die zo modieus is in de hedendaagse parfumerie.

De exclusieve piramide heeft een verrassende, groene en pittige uitlaat met paarse en gemberblaadjes. Daarna volgt een aromatisch hart met salie dat verfrist wordt dankzij minerale zouten. Het eindigt met een rokerige en mannelijke achtergrond, dankzij vetiver en intense houtnoten.

HAUTE NAAD. De inspiratie voor deze creatie is ontleend aan de modeshows van de meest prestigieuze modeweken, vooral die van Milaan.

ITALIAANSE PALAZZO. De juwelenfles fascineert ons met zijn structuur met klinknagels gesneden op een robuust transparant glas, waardoor we een glimp kunnen opvangen van de mannelijke en sensuele donkere vloeistof binnenin. Voor dit ontwerp haalt de firma inspiratie uit de noppen en noppen die altijd aanwezig zijn in haar textielontwerpen, en in de prachtige Romeinse paleizen, die op een zeer inzichtelijke manier het verleden, het heden en de toekomst combineren.

TIJD OPMERKINGEN. Dit parfum heeft een tijdloos karakter waardoor het een ideale keuze is voor elk seizoen van het jaar. Bovendien kan het zowel overdag als 's nachts worden gebruikt omdat het zeer veelzijdig is.

Olfactorische Groepen
Bos Aromatisch
EAN
3614272975422 / 3614273254434
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen