Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Viktor & Rolf SPICEBOMB INFRARED

Eau de Toilette spray voor man

Viktor & Rolf
VIKTOR & ROLF SPICEBOMB INFRAROOD edt vapo. EEN HOOGSPANNINGSPOMP

Spicebomb van Viktor & Rolf is een "Eau de Toilette" voor mannen die behoort tot de Woody Spicy-familie. Het is een kruidig parfum met een hoge verleidingskracht, een intentieverklaring opgedragen aan de succesvolle, ambitieuze en volhardende man. Een man die alles bereikt waar hij zin in heeft, omdat hij nooit opgeeft en blindelings op zichzelf vertrouwt.

Deze geur is in 2012 gecreëerd door parfumeur Olivier Polge. Deze lancering schiep zeer hoge verwachtingen voor het bedrijf, gezien het grote succes in de sector van de vrouwelijke parfums, en we kunnen zeggen dat het niemand onverschillig liet. Een handgranaat vol emoties en sensaties, sexy, sensueel en zelfs met erotische en opwindende nuances. Een parfum dat exclusief is gemaakt om te verleiden.

De olfactorische piramide begint met een explosie, en beter gezegd, van bergamot en grapefruit, citrusvruchten die de kruidige frisheid van roze peper en elemi versterken. Vervolgens, en in afwachting van een nieuwe verrassing, waarderen we een levendig, ongewoon en kruidig akkoord, gevormd door saffraan, kaneel en zoete paprika. Ten slotte krijgt de achtergrond een intense en viriele toon, dankzij noten als vetiver, leer en tabak.

UITGEBREIDE GOLF. Het aroma boeit, boeit en wordt een verslaving. Het markeert territorium en stelt ons in staat om ons te onderscheiden van de massa, vooral om de aandacht van het vrouwelijke publiek te trekken.

EERSTE MANNELIJKE PARFUM. Het overweldigende succes van de vrouwelijke geuren van Viktor & Rolf zorgde ervoor dat ontwerpers er 7 jaar over deden om hun eerste mannelijke geur te lanceren, en met Spicebomb zetten ze een nieuwe trend op dit gebied.

HANDGRANAAT. De Spicebomb-fles vertegenwoordigt een handgranaat, een concept dat volledig is geïntegreerd in de intenties van deze geur. Een enorm wapen dat werkt als een bulldozerbom.
Vertaald door Google
Olfactorische Groepen
Kruidig
EAN
3614273308113 / 3614273308229

Viktor & Rolf - SPICEBOMB INFRARED - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.