Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Groothandel parfums

PARFUMS
Trends 2024
Groothandel parfums
Wij helpen u schoonheidsproducten tegen de beste prijs te krijgen

Wist je dat wij al sinds 1960 beauty-experts en distributeurs zijn van grote merken? Perfume's Club behoort tot de Engel-groep, een leider in de distributie van fijne parfums en cosmetica op groothandelsniveau in Spanje en met ervaring en diepgaande kennis van commerciële distributie in Europa.

We hebben alle merken, selectief en consumenten, van parfums, gezichtscosmetica, lichaamscrèmes, haarproducten, zonneproducten, zonnebrillen en nog veel meer, tegen de beste prijs.

Het beleid van Nova Engel is gericht op ‘business to business’ , dat wil zeggen op verkoop aan andere bedrijven of freelancers die zich op hun beurt toeleggen op directe verkoop aan consumenten.

Trends 2024

De huidige trend binnen distributiebedrijven, ongeacht hun commerciële format, is duidelijk gericht op prijsdiversificatie en daarbinnen valt de hoge parfumerie aanzienlijk op, het is de meest competitieve manier om een winstgevend bedrijf te bereiken. Dit wordt gedemonstreerd door die bedrijven of zelfstandigen die, omdat het een winstgevend en efficiënt productassortiment is, dit uit de bestaande alternatieven hebben geselecteerd, om hen te helpen concurrerender te zijn ten opzichte van de concurrentie.

Voor meer informatie, als u een zelfstandige bent, of een offline of online bedrijf heeft dat verband houdt met de schoonheidssector (parfumerie, eau de cologne, cosmetica, hygiëne, professionele kappers, zonnebrillen...) en u geïnteresseerd bent in een aankoop in de groothandel, of onze producten verkopen via de DropShipping-service, bezoek de Engel-website , waar u meer informatie, een telefoonnummer en een webformulier vindt om al uw vragen te beantwoorden.

Bent u importeur, exporteur of groothandel en zoekt u een zakenpartner met veel potentie, dan is de kans groot dat wij de partner zijn die u zoekt.

Probeer het zelf!

Trends 2024
Trends 2024
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen