Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Maak je reiskoffer klaar

TRENDS
maak je koffer klaar
Maak je reiskoffer klaar
10 essentials die niet mogen ontbreken in jouw zomerse toilettas

WELKOM ZOMER
Voor velen is de beste tijd van het jaar aangebroken! Tijd om de koffer klaar te maken en even te ontsnappen aan de sleur, in ieder geval voor een paar dagen. Plannen wat we meenemen en wat niet, het lijkt misschien een simpele taak, maar dat is het niet, soms nemen we extra producten mee die we niet gebruiken (de "voor het geval dat" ) en andere keren missen we iets in halverwege de reis die we zijn vergeten of we konden hem gewoon niet meenemen omdat hij niet in onze koffer paste.

Onthoud altijd deze 2 ideale trucs waarmee u ruimte kunt besparen in uw bagage:

1- Kies producten met meerdere voordelen, deze helpen u het aantal producten in uw reistas te verminderen.

2- De mini-formaten zijn ideaal om luchtbeperkingen te vermijden, maar vooral om ruimte in uw koffer te besparen. Het meest effectieve is, zelfs als we geen vliegtuig hoeven te halen, om geen shampoo van 400 ml mee te nemen als we gewicht en ruimte kunnen besparen met een kleinere die onze behoeften tijdens onze vakanties dekt.

Wij helpen je bij het kiezen van de 10 essentiële producten voor hem en haar die je deze zomer niet mag vergeten in je koffer te stoppen.

BASICS VOOR DE REISTAS

In deze toilettas vind je de reisbenodigdheden op het gebied van cosmetica, zonne-energie, hygiëne, haar, make-up en parfumerie.

1. ZONBESCHERMING

Geniet deze zomer zonder spijt van de zon, mini zonnebrandcrèmes zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen.

2. MONDVERZORGING

Mondhygiëne producten in reisformaat zijn super comfortabel en ideaal, niet alleen voor op reis, maar ook om mee te nemen in onze rugzak of tas.

3. HUIDVERZORGINGSROUTINE

De rugzakken met onze essentials in miniformaat gaan veel langer mee dan je denkt en zijn geweldig om alles mee te nemen wat je nodig hebt en ruimte te besparen.

4. HAARROUTINE

Tijdens de feestdagen heeft ons haar meer dan ooit te lijden, de zon, het zout uit de zee, het chloor uit het zwembad of het voortdurende gebruik van het strijkijzer en de föhn zijn straf voor ons haar, daarom is het belangrijk om het meer dan ooit te verwennen.

5. KAPPERGEREEDSCHAP

Deze reissets zijn geliefd, ze zijn erg praktisch omdat ze weinig innemen en wegen.

6. MINIPARFUM 15ML

Ze zeggen dat de beste geuren in kleine flesjes zitten, toch? Nou, hier zijn de beste zodat je ze altijd mee kunt nemen.

7. MULTIFUNCTIONELE BADKAMERKIT

Super complete sets multifunctioneel, praktisch en zeer handig gereedschap.

8. MAKE-UP ESSENTIALS VOOR HAAR

Alle vrouwen hebben hun make-upbenodigdheden in een make-uptasje dat, vanwege zijn formaat, probleemloos kan worden vervoerd, maar deze packs voegen de multifunctionaliteit toe om te voorkomen dat je extra producten mee hoeft te nemen.

9. BASISPRINCIPES VOOR HEM

Altijd perfect haar en baard, waar ook ter wereld.

10. MINI-BORSTELS

Gezichts- en haarborstels zijn een basic waar we niet omheen kunnen, maar nemen vaak te veel ruimte in beslag in de koffer, daarom zijn de mini-maten onze favorieten.

Nu ja, met de koffer klaar, zijn we klaar om onze gewenste zomervakanties te beginnen. We hopen dat je er met volle teugen van geniet , schoonheidsliefhebbers !

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen