Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Skin Icing, een nieuwe beautytrend, ken je het al?

TRENDS
glazuur op de huid
Skin Icing, een nieuwe beautytrend, ken je het al?
Ultra verfrissende huidverzorgingsroutine

De skin icing- trend is viraal gegaan nadat verschillende beroemdheden zichzelf op netwerken hadden uitgeroepen tot fans van deze schoonheidstruc. Een gezichtstechniek die momenteel op ieders lippen ligt, maar die niets nieuws is, aangezien de kracht van ijs altijd al bekend stond om zijn vermogen om de bloedcirculatie te stimuleren en gezichtsontstekingen te verminderen. Maar…

Is het veilig om ijs op onze huid aan te brengen?

De realiteit is dat nee, het rechtstreeks op de huid aanbrengen van ijs is geen 100% veilige praktijk en wordt ook niet aanbevolen. Deze actie kan bloedvaten breken, irriteren, verbranden, het gezicht rood maken of winterhanden veroorzaken, een soort tijdelijke ontsteking van de huid. Om deze redenen is het niet handig om direct met ijs te wrijven, maar dit koude effect kan veilig worden opgenomen in onze schoonheidsroutine om een meer ontspannen, ontstoken en zijdezachte huid te krijgen.

Het koude, bewust toegepaste biedt meerdere voordelen: het verstevigt, ontlast, reactiveert de bloedsomloop en produceert een thermische schok die dient als een stimulans om de collageenproductie te verbeteren . Bovendien is aangetoond dat het effectief werkt tegen roodheid en ongewenste acne-uitbarstingen.

Wat is cryotherapie?

Het is een behandeling waarbij temperaturen onder nul worden gebruikt om huidlaesies of spierproblemen te behandelen.

Het bekende merk La Cabine heeft een nieuwe productlijn gelanceerd die is ontworpen om thuis in de vriezer te worden bewaard.Het is een nieuwe huidverzorgingsroutine met een ultraverfrissende sorbettextuur, geïnspireerd op de voordelen van cryotherapie.

glazuur op de huid

1. Ampullen voor onmiddellijke frisheid en een gladdere huid.

2. Oogcontour die wallen en donkere kringen vermindert terwijl het hydrateert. Fris effect dat de look ontlast en doet ontwaken.

3. Crème met geltextuur voor een meer gehydrateerde, zachte en uitgerust ogende huid.

We verzekeren je dat het elke ochtend aanbrengen van deze producten, vooral in de zomer, een plezier is en ook... verslaafd!

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen