Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

State-of-the-art apparaten om een jonger uitziende huid te krijgen

TRENDS
Technische apparaten
State-of-the-art apparaten om een jonger uitziende huid te krijgen

De technologie gaat zo snel dat we tegenwoordig, bijna zonder het te beseffen, thuis al kunnen genieten van ons eigen schoonheidscentrum dankzij 100% veilige apparaten met 0% invasieve technologie, zonder de noodzaak om eindeloze behandelingssessies in gespecialiseerde centra uit te voeren.

Door de jaren heen is het onvermijdelijk dat de huid collageen en elasticiteit verliest, waardoor rimpels, expressielijnen, huidoneffenheden en andere onvolkomenheden ontstaan. Als het uw doel is om op een effectieve en praktische manier de tekenen van veroudering te stoppen of bepaalde huidonvolkomenheden te verbeteren, stop dan niet met lezen.

We laten je 5 technologische apparaten zien waarmee je tijd en geld bespaart en je ze altijd overal mee naartoe kunt nemen.

Ken jij ze?

1. LED-gezichtsmasker

Dit Led-gezichtsmasker stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, elimineert collagenase (enzym dat verantwoordelijk is voor veroudering), verhoogt de doorbloeding en herstelt een jonge, stralende en gezonde uitstraling van de huid. Het biedt 7 verschillende behandelingen, afhankelijk van de geselecteerde kleur:

- Rood: Anti-rimpel en stevigheid

- Groen: anti-vlek en depigmenterend

- Blauw: Anti-acne en puistjes

- Geel: Anti-roodheid en helderheid

- Lichtblauw: cellulaire en stimulerende activering

- Paars: ontstekingsremmend en zuiverend

- Wit: celregeneratie en anti-aging.

3 sessies per week van 30 minuten worden aanbevolen.

2. Nek- en kinapparaat

Diodemasker dat werkt als een rimpelverminderende behandeling in de nek en het gezichtsovaal definieert. Het resultaat na een maand gebruik is een stevigere, gladdere en jongere huid.

Bovendien valt het led-licht adipocyten of cellen aan die vet opslaan, waardoor lipiden worden verspreid om vetverlies onder de kin te bevorderen.

4 sessies per week van 20 minuten worden aanbevolen.

3. PIGMENT CONTROL anti-vlekwerking

Compact apparaat met drie verschillende acties dat inwerkt op donkere vlekken veroorzaakt door veroudering of overmatige blootstelling aan de zon. Lichttherapie biedt:

- Groen licht: regelt de synthese van melanine om de intensiteit van gezichts- of lichaamsvlekken te verbeteren.

- Ionotherapie: onmerkbare ionische microstroom die de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, waardoor de penetratie en dus de doeltreffendheid van crèmes tegen puistjes verbetert.

- Microvibratie: stimuleert cellulaire uitwisselingen.

3 sessies per week van 30 minuten worden aanbevolen.

4. Multifunctioneel gezichtsmasker

Dit gezichtsverzorgingsmasker combineert elektrostimulatie met lichttherapietechnologie, wat resulteert in een complete behandeling die geldig is voor alle huidbehoeften. Het werkt tegen rimpels en veroudering met zijn verstevigende en verstevigende kracht, verbetert donkere vlekken en andere onvolkomenheden, doet de gestreste huid herleven, versterkt de uitstraling, ontgift de huid en heeft een kalmerend effect.

Na een maand gebruik heb je een stralende, gezonde en jonger uitziende huid.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen