Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Redenen om over te stappen op vaste shampoo

WIJ ZIJN SCHOONHEID
Redenen om over te stappen op vaste shampoo
HAAR - GROENE SCHOONHEID

Door de jaren heen zijn er liefhebbers en tegenstanders van dit type shampoo verschenen. Als je het nog niet hebt geprobeerd, is dit misschien de beste tijd. Het is niet bepaald een noviteit. Maar na het lezen hiervan ben je misschien helemaal overtuigd. De sleutel kan zijn om te weten hoe het te gebruiken en een goede keuze te maken .

Schoonheidsdoos

MEER ECO. Een van de belangrijkste redenen om een vaste shampoo te gebruiken is dat deze veel ecologischer en duurzamer is.

Hiermee wordt het gebruik van plastic verpakkingen vermeden, naast het besparen van water bij de vervaardiging en formulering.

Schoonheidsdoos

ECONOMISCHE. Vaste shampoos gaan veel langer mee dan vloeibare shampoos die in containers worden geleverd. Daarom bespaart het ook geld en tijd.

Schoonheidsdoos

PRAKTISCH. Hoewel we het hele jaar door kunnen reizen, doen we het op dit moment meestal meer. En wat is er praktischer dan een vaste shampoo om overal mee naar toe te nemen? Vaste shampoos nemen weinig ruimte in, zijn licht van gewicht en er is geen risico op morsen. Ze zijn ideaal om mee te nemen in het vliegtuig. We kunnen niet om meer vragen.

Als we het gebruiken, moeten we het goed uitspoelen en tussen onze handen wrijven totdat het schuim genereert en het later op het haar aanbrengen. Daarna hoef je alleen maar te masseren en af te spoelen zoals gewoonlijk.

Tegenwoordig zijn er voor alle soorten haar en behoeften, dus je kunt degene kiezen die het beste bij je past.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen