Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Volledige review van PRO-COLLAGEN GREEN FIG reinigingsbalsem van Elemis

WIJ GETESTEN
We hebben het geprobeerd Elemis
Volledige review van PRO-COLLAGEN GREEN FIG reinigingsbalsem van Elemis
Het deskundige team van Perfume's Club test verschillende producten om volledige beoordelingen van cosmetica, make-up of kappers te kunnen bieden, laten we gaan!

Welk product testen wij?

Wat is het?

Green Fig Cleansing Balm met exclusieve 3 texturen in 1 formule: een balsem om te voeden, een weelderige olie om te reinigen en een reinigingsmelk om te hydrateren. Verwijder onzuiverheden uit het gezicht en ervaar een diepe reiniging.

Wat belooft het?

1. Maak diep schoon.

2. Helpt de huid te verzachten en de stevigheid te vergroten.

3. Hydrateert en houdt de huid gezond.

Laten we onze tester ontmoeten...

We hebben het geprobeerd Elemis

Haar naam is Piedad, ze is 36 jaar oud en werkt op onze pricing- afdeling als prijsanalist.

Hoe is het met jouw huid?

Haar huid is gecombineerd met een vette huid en ze volgt strikt een routine met een gezichtsborstel, serum, oogcontour en dag- en nachtcrème. Scrub één keer per week uw gezicht en breng een masker aan. Uw grootste zorg is om geen producten te gebruiken met overtollige oliën die glans en puistjes kunnen veroorzaken.

Uw eerste algemene indruk van PRO-COLLAGEN GREEN FIG van Elemis

“Het heeft een ongelooflijk aroma tussen fris en citrus, ik vond het geweldig.”

Eerste indruk bij het aanbrengen op de huid...

We hebben het geprobeerd Elemis

“Als het wordt toegepast, geeft het een gevoel van vrede en welzijn, en de geur teleporteert me zeker naar het verleden. Het is niet nodig om een grote hoeveelheid product te gebruiken, omdat je er lang mee doet. De textuur is aangenaam en onmiddellijk na gebruik merk je dat je huid gehydrateerd, zacht en stralender is.”

De ervaring en het resultaat na gebruik...

“Na 10 dagen gebruik merkt mijn huid veel gezonder, schoner en gehydrateerd. Ik was bang dat het, omdat het voor alle huidtypes is, mij te veel hydratatie zou geven en dat mijn huid glanzender en vetter zou aanvoelen, omdat het mij met andere producten is overkomen, maar het heeft zich helemaal niet aangepast perfect afgestemd op de behoeften van mijn huid. “Het is zo de moeite waard!”

Voor

Na

We hebben het geprobeerd Elemis
We hebben het geprobeerd Elemis

Zou Piedad dit product aanbevelen?

“Ja, zeker ja! Sterker nog, het is al een essentieel onderdeel van mijn gezichtsroutine geworden. Het resultaat is uitstekend en het aroma is heel bijzonder.”

Wat je het leukst vond en wat je het minst leuk vond...

Wat ze het leukst vond... de geur en de verandering die ze in zo'n korte tijd in haar huid ervoer. Wat hij het minst leuk vond... op zijn zachtst gezegd zou ik zeggen dat de prijs, misschien een beetje hoog, voor een reiniger, hoewel het een lange weg gaat, omdat de pot groot is en er niet veel hoeft te worden aangebracht.

Eindbeoordeling op 10…

“Zonder erbij na te denken geef ik het een 10, omdat het mij in alle opzichten enorm heeft verrast.”

We hebben het geprobeerd Elemis
Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen