Chloé CHLOÉ SIGNATURE L'EAU

Eau de Toilette spray voor vrouw

EEN NIEUWE VERKLARING VAN ONAFHANKELIJKHEID

CHLOÉ L'EAU de Chloé is een vrouwelijke Eau de Toilette behorend tot de Floral olfactorische familie. Gemaakt in 2019, biedt het een nieuwe lichte versie die de mythische geur van het bedrijf naar een nieuw enkelvoudig licht tilt.

Geïnspireerd door de stralende schoonheid van de vrouw die haar eigen pad volgt, heeft deze opvallend vrouwelijke creatie een spoor gekenmerkt door de uitbarsting van heldere roos, geaccentueerd door de frisheid en het magnetisme van magnolia. De fruitige start is vrolijk en verfrissend met lychee en grapefruit. Het wordt gevolgd door het stralende bloemenhart van roos, magnolia en mos. Tenslotte streelt de essentie van ceder, musk en amber de huid.

De fles behoudt de vorm van de iconische CHLOÉ, met herkenbare glazen plooien en een strikje om de hals in een optimistische roze kleur en symbool van transgressieve vrouwelijkheid.

GROSGRAIN . Het is het materiaal dat wordt gebruikt voor de strik en kenmerkt de Chloé-fles. Het is een in elkaar grijpende geribbelde taftstof waar de stof gemakkelijk te zien is. Het is een robuuste stof en werd oorspronkelijk alleen gebruikt voor decoratie in damesmode. Daarnaast is het materiaal waaruit medailles en decoraties worden gemaakt. Een detail vol symboliek.

ROOS. De roze kleur die is gekozen om deze geur te verven, is een ontspannende toon die gevoelens beïnvloedt en ons ertoe aanzet zachter, zachter en dieper te zijn. Deze kleur is ook gerelateerd aan het jonge, vrolijke, creatieve leven dat de Chloé-vrouw belichaamt.

BLOEMEN. Damascene roos is de hoofdrolspeler van deze geur. Het is meer dan 500 jaar geleden in Damascus gemaakt en is een hybride tussen Gallische roos en Rozenbottel. Het bevat ook magnolia, al miljoenen jaren bekend in Azië en Amerika en gerelateerd aan delicatesse, vrouwelijkheid, zoetheid en liefde voor de natuur en vrijheid.

Olfactorische Groepen
Bloem
Datum van de Presentatie
2019
EAN
3614228972925 / 3614228972888 / 3614228972840

Chloé - CHLOÉ SIGNATURE L'EAU - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen