We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen
PREMIUM CREMA SEDOSA ANTIEDAD ABSOLUTA

Lierac PREMIUM CREMA SEDOSA ANTIEDAD ABSOLUTA

Anti aging cream & anti wrinkle treatment

PREMIUM ABSOLUTE ANTI-AGING ZIJDEACHTIGE CRME van LIERAC . Een uitzonderingskist met daarin:

SILKY PREMIUM: Geïnspireerd door regeneratieve geneeskunde, de voluptueuze absolute anti-verouderingscrème die alle tekenen van veroudering, rimpels, verslapping, verlies van stevigheid, onregelmatige huidtextuur corrigeert.


De kern van de formule is het gepatenteerde hexapeptide FX, dat het natuurlijke huideiwit FOXO nabootst om stamcellen te beschermen en huidregeneratie te bevorderen. Deze uitzonderlijke behandeling is verrijkt met antioxidanten en extract van zwarte bloemen en hyalu-3-concentraat met bewezen anti-aging werking. Aanbevolen voor de normale en gecombineerde huid.

PREMIUM oogcontour:
Regeneratieve oogcontourbehandeling
Geïnspireerd door regeneratieve geneeskunde, corrigeert de absolute anti-aging oogcontour alle tekenen van veroudering rond de ogen: rimpels, wallen, donkere kringen, expressielijnen. De kern van de formule is het gepatenteerde* FX-hexapeptide dat het natuurlijke eiwit van de huid, FOXO, nabootst, dat stamcellen beschermt en huidregeneratie bevordert. Deze uitzonderlijke behandeling is verrijkt met antioxidanten en extract van zwarte bloemen en hyalu-3-concentraat met bewezen anti-aging werking.

*Patent geregistreerd in Frankrijk

Vertaald door Google
Leeftijd
Tussen de 18 en 25 jaar / Tussen de 26 en 35 jaar / Tussen de 36 en 50 jaar
Huidtype
Droog
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Gel
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische / Dermocosmetica
EAN
3701436910280 / 3701436912741
Zijdezachte crème: 's morgens en' s avonds op het gezicht aanbrengen. Oogcontour: 's morgens en' s avonds aanbrengen op de oogcontour.
Vertaald door Google

Lierac - PREMIUM CREMA SEDOSA ANTIEDAD ABSOLUTA - Meningen

Lierac - PREMIUM CREMA SEDOSA ANTIEDAD ABSOLUTA - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen