Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Macca ABSOLUT RADIANT VIT-C6+ serum

Flitseffect - Antioxidant treatment cream - Anti blemish treatment cream

Macca
ABSOLUT RADIANT VIT-C het serum van MACCA . Intensief antioxidant en verhelderend gezichtsserum verrijkt met vitamine C.

Serum geformuleerd met een complexe antioxidantcombinatie met 6% afgeleid van vitamine C en granaatappelextract. Vitamine C is een van de krachtigste antioxidanten en wordt gebruikt in de dermatologie, het beschermt tegen vrije radicalen die vroegtijdige veroudering veroorzaken, bevordert de collageensynthese en verheldert de huid. Bovendien heeft granaatappelextract een hoog gehalte aan natuurlijke antioxidante polyfenolen, helpt het de levensduur van fibroblasten (cellen die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit van de huid) te verlengen, regenereert het en biedt het ontstekingsremmende voordelen.

Deze cocktail van antioxidanten helpt onzuiverheden te verminderen, verbetert de textuur van de huid, versterkt deze tegen de agressie van vrije radicalen, voorkomt roodheid en egaliseert de toon. Kortom, een gerevitaliseerde, zeer stralende en gezond ogende huid.

Geschikt voor alle huidtypes. Samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De ingrediënten zijn niet van dierlijke oorsprong.
Vertaald door Google
Leeftijd
Tussen de 18 en 25 jaar / Tussen de 26 en 35 jaar / Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Serum
Nature
Organisch
Formaat
Doser
EAN
8435202410098
Onder de belangrijkste actieve ingrediënten vinden we:

- Vitamine C-derivaat (6%)

- Granaatappelextract
Vertaald door Google
Aanbrengen op een schone en droge huid van gezicht en hals, in opwaartse en gladmakende bewegingen inmasseren tot het volledig is opgenomen. Vermijd het gebied rond de ogen en slijmvliezen.
Vertaald door Google
Dit intensief hydraterende serum wordt aanbevolen voor alle huidtypes, vooral die doffe of ongelijkmatige textuur. Het kan op het gezicht en de hals worden aangebracht, waarbij het gebied rond de ogen en slijmvliezen wordt vermeden. Het wordt aanbevolen om het dagelijks, dag en nacht te gebruiken, als een voorafgaande stap naar de complete routine, samen met ABSOLUT RADIANT VIT-C de crème en ABSOLUT RADIANT VIT-C de emulsie. Het wordt aanbevolen om het gebruik te combineren met een hoge bescherming tegen de zon gedurende de dag.
Vertaald door Google
Usually bought together

Macca - ABSOLUT RADIANT VIT-C6+ serum - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.