Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Narciso Rodriguez FOR HER VOORDELSET

Perfume set voor vrouw

MODERN EN SENSUEEL, HET HOOFDKWARTPARFUM VAN SUCCESVOLLE VROUWEN

NARCISO RODIGUEZ FOR HER , was een voor en na in de wereld van de hoge parfumerie van de eenentwintigste eeuw. Het is een hypnotiserend parfum, met omhullende tonen, die moderne vrouwen, bevrijd en ondernemend, definiëren zonder een greintje van hun vrouwelijkheid te verliezen.

Het kenmerk van dit parfum bestaat uit een bloemige, aromatische tandem en houtachtige tonen, waar sandelhout, rozen, patchouli en het licht van amber magie vangen en de zintuigen prikkelen. De fruitige toets van perzik, die erg lijkt op perzik, geeft het een fluweelzachte en wulpse halo, voor een geur die kan worden beschouwd als een onweerstaanbare nectar van levendige sensualiteit.

Dit parfum is gemaakt door Christine Nagel en Francis Kurkdjian, in 2003 voor het prestigieuze modemerk NARCISO RODRIGUEZ. Symbool van avant-gardistische elegantie, favoriet van Amerikaanse vrouwen.

TOP VERKOOP. Beroemdheden, actrices en zelfs first ladies! Een referentieparfum dat vanaf het eerste moment miljoenen vrouwen over de hele wereld heeft gefascineerd. Een cadeau waarmee je altijd gelijk hebt!

VERBLUFFEND. Een parfum dat niet onopgemerkt blijft. Levendig, omhullend, overweldigend, onweerstaanbaar elegant, vrouwelijk en sensueel. Een geur voor zelfbewuste vrouwen, geboren voor succes.

Tijdloos. Dankzij zijn samenstelling kan dit zeer veelzijdige parfum dag en nacht worden gebruikt, passend bij elk seizoen van het jaar.

Olfactorische Groepen
Bos Bloem
EAN
3423473056157 / 3423222005825
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen