Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Wat vind je zo lekker aan de geur van kokosnoot en vanille?

TRENDS
Geur van kokosnoot en vanille
Wat vind je zo lekker aan de geur van kokosnoot en vanille?
Deze producten zullen je nieuwe obsessie worden

Elke keer dat een geur ons omringt, geven onze hersenen een reactie af die niet alleen mentaal, maar ook emotioneel is. Geuren hebben de kracht om herinneringen, emoties, sensaties en plaatsen te ontsluiten die in ons geheugen leven en die onze stemming kunnen beïnvloeden.

Er zijn geuren die iedereen herkent en over het algemeen lekker vindt, en daarom nemen fabrikanten deze op in hun productformuleringen. Het is een non-verbale taal die een soort verslaving kan veroorzaken.

Laten we het hebben over twee van de meest populaire geuren: kokosnoot en vanille. Waarom houden wij zo van deze geuren? welke sensatie geeft het ons? Beïnvloeden ze onze emoties?

Geur van kokosnoot en vanille

KOKOSNOOT

Kokosnoot is de favoriete geur van veel mensen, een zoet en intens aroma dat heel gemakkelijk te onderscheiden is.

Het heeft kalmerende en ontspannende eigenschappen, ze helpen het angstniveau te verminderen en helpen je in slaap te vallen, en het aroma heeft het vreemde vermogen om onmiddellijk een goed humeur op te wekken. Sommige aromatherapie-experts gebruiken het om de negatieve omgeving te verminderen en gevallen van depressie te behandelen.

Als je een van de kokosverslaafden bent, mis dan deze 5 producten niet die heerlijk en heel lekker ruiken.

lichaamsparfum

Regenererend gezichtsmasker

badkamer set

haar conditioner

zonnebrandolie

VANILLE

Als je een zoetekauw bent op het gebied van aroma's, betekent dit dat vanille een van je favoriete tonen is. Deze reuknoot zorgt ervoor dat je verliefd wordt of dat het een beetje plakkerig kan zijn. De realiteit is dat vanille een van de meest verslavende geuren in de schoonheidswereld is. De geur straalt rust, kalmte en ontspanning uit, daarom is het gebruik ervan ideaal voor nerveuze mensen dankzij het balsamico-effect dat angstgevoelens tegengaat.

Waar zijn de vanillegeurverslaafden? Hier laten we je 5 producten achter die je moet proberen als je van dit aroma houdt.

Geur

gezichtsserum

lichaamsbevochtiger

Shampoo

Essentiële olie

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen