Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Wat moet je doen om je haar te laten groeien?

SCHOONHEIDSROUTINES
Wat u moet doen om uw haar te laten groeien
Wat moet je doen om je haar te laten groeien?
Meld je aan voor 5 trucs om het sneller te laten groeien!

Als u van de ene op de andere dag een hartaanval wilt krijgen, spijt het ons, maar we hebben slecht nieuws: dat is niet mogelijk . Wonderen bestaan niet en onder de beste omstandigheden groeit het haar maximaal 15 centimeter per jaar. Daarom raden wij u aan een beetje geduld te hebben. In dit bericht vind je 5 handige trucjes waarmee je een optimale haargroei kunt bevorderen door breuk te voorkomen.

Volg ze allemaal en heb binnen de kortst mogelijke tijd gezond haar !

1. Knip de uiteinden af en vermijd chemische behandelingen

Hoewel het misschien tegenstrijdig klinkt, voorkomt het elke drie maanden schoonmaken van de uiteinden dat ze opengaan en breken. Als we willen dat de groei niet vertraagt, is het belangrijk om het gezond te houden, omdat beschadigd en zwak haar altijd langzamer groeit. Als u denkt dat uw haargroei langzamer is dan normaal, vermijd dan chemische behandelingen, zoals bleken, die agressief zijn en het haar aanzienlijk verzwakken. Zet in op natuurlijk gekleurde badkamers.

2. Overdrijf het niet met shampoo en gebruik conditioner

Het is belangrijk om je haar met koud water te spoelen en milde shampoos te gebruiken die het niet belasten. Je moet het ook niet elke dag wassen en de hoeveelheid shampoo die je bij elke wasbeurt gebruikt niet overschrijden. Dit kan de natuurlijke oliën van de hoofdhuid elimineren, die verantwoordelijk zijn voor het hydrateren en beschermen ervan.

Conditioner aanbrengen is een van de trucjes om het haar sneller te laten groeien, vooral als je vaak een föhn of stijltang gebruikt. De conditioner helpt de cuticula af te sluiten en de lipiden en eiwitten in de haarvezel te vervangen, waardoor deze gezond blijft.

3. Poets het voorzichtig

Het wordt ten zeerste aanbevolen om de bloedcirculatie in de hoofdhuid te stimuleren om de groei ervan te bevorderen. Masseer een paar minuten met uw vingertoppen, hoofd naar beneden, en borstel voorzichtig en droog met een zachte borstel voordat u gaat slapen.

4. Maak geen misbruik van hittegereedschap

De warmte die door deze hulpmiddelen wordt afgegeven, droogt uit, droogt uit en beschadigt het haar. Vermijd het gebruik van een föhn en strijkijzer wanneer dat mogelijk is en breng vooraf een hittebeschermer aan om je haar te beschermen.

5. Voeding en voedingssupplementen

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, C en B, ijzer, zink, omega 3 en kalium zijn ideaal om de gezondheid van je haar te verbeteren en de groei ervan te bevorderen.

Daarnaast zijn er enkele voedingssupplementen die ons haar alles geven wat het nodig heeft om het er gezond uit te laten zien.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen