Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

De 3 stappen die niet mogen ontbreken bij een dagje strand of zwembad

SCHOONHEIDSROUTINES
De 3 stappen die niet mogen ontbreken bij een dagje strand of zwembad

We moeten af van het idee dat je je huid en haar alleen hoeft te verzorgen op het moment dat het nodig is. Problemen zoals een strakke huid of droog haar zouden niet meer verschijnen als we de verzorgingsroutines zouden volgen en niet alleen de producten zouden aanbrengen die ze oplossen als onze huid al droog is. De voor, tijdens en na is net zo belangrijk.

Dit zijn de aanbevolen producten die we zouden kunnen gebruiken als we naar het strand of het zwembad gaan.

Welke producten gebruikten we voorheen?

1. We raden aan om dagen voor blootstelling aan de zon een totale lichaamsscrub te doen. Naast dat het een moment van ontspanning is, voelt u uw huid vernieuwd.

We houden van deze scrub van Soap&Glory vanwege zijn fantastische prijs en omdat het een merk is dat bekend staat om zijn geweldige geuren.

2. Aan de andere kant raden we je aan om je huid te hydrateren , vooral in de zomer, je houdt het gezonder en zonder onaangename gewaarwordingen zoals een trekkerig gevoel.

Deze Biotherm-mist is fantastisch omdat de applicatie zeer comfortabel en snel is, het is ook een versie van de beroemde Lait Corporel .

Welke producten gebruiken we overdag op het strand of bij het zwembad?

1. Enerzijds is het essentieel om zonbescherming te gebruiken om het celweefsel niet te beschadigen door de schadelijke effecten van de zon.

De Isdin- beschermer is ideaal voor het hele gezin en de gel-crèmetextuur maakt hem ultralicht.

Voor haar raden we aan om een speciale zonnebrandcrème voor haar te gebruiken. Het zal je helpen om het elastischer te houden, uitdroging te voorkomen, het kammen gemakkelijker te maken en vooral beter beschermd tegen schade door de zon.

Welke producten gebruiken we na een dagje strand of zwembad?

1. We zullen proberen de natuurlijke staat van de huid en het haar te herstellen. Het eerste dat we aanbevelen is het gebruik van aftersun , zelfs als u uw huid niet hebt verbrand, aangezien deze specifieke producten speciaal geselecteerde ingrediënten in hun formulering bevatten om de huid te herstellen na blootstelling aan de zon .

2. Laten we het haar niet vergeten! Maskers zoals die uit de Kérastase Soleil- lijn zijn zo samengesteld dat haar dat het meest wordt blootgesteld aan zon, chloor, zout en zand daar niet de gevolgen van ondervindt.

Al deze factoren beïnvloeden het verlies van voeding, broosheid, verlies van glans, ruwheid, verlies van kleur, zijn veel voorkomende symptomen in deze tijd van het jaar.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen