Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Pequeño Deseo Foundation, onze NGO van mei 2023

WIJ ZIJN SCHOONHEID
Pequeño Deseo Foundation, onze NGO van mei 2023
Logo mirAME NGO
NGO VAN DE MAAND

13 mei is de Werelddag voor de rechten van het in het ziekenhuis opgenomen kind , en daarom willen we gedurende deze maand meer zichtbaarheid en steun bieden aan de zaak. Daarnaast kunt u bij het afronden van uw bestelling een kleine bijdrage leveren aan Stichting Pequeño Deseo .

Stichting Kleine Wens

Haar missie is om de wensen van jongens en meisjes met een chronische ziekte of een slechte prognose in vervulling te laten gaan om hen tijdens hun behandeling emotioneel te ondersteunen en hun ziekte draaglijker te maken.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de vervulling van een wens positieve emoties opwekt bij het kind die een enorm effect hebben op hun welzijn en lichamelijke verbetering.

Welke wensen vervullen ze?

Ze krijgen alles wat ze willen , van een beroep voor een dag, paardrijden, beroemde persoonlijkheden ontmoeten, specifiek speelgoed hebben, naast vele andere wensen, en het is dat... elk kind is een wereld! Wil je weten welke wensen tot nu toe zijn vervuld? Neem een kijkje op hun website.

Het hele proces is tot het einde geheim voor de jongen of het meisje, om de illusie te vermenigvuldigen. Samen met de medeplichtigheid van de ouders slagen ze erin de wens van het kind te ontdekken en al hun magie in gang te zetten om deze uit te voeren .

Al het ingezamelde geld gaat naar het vervullen van nog veel meer dromen.

Je durft?

Pequeño Deseo
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen