Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

112 Galgos, onze februari-ngo

WIJ ZIJN SCHOONHEID
112 Galgos, onze februari-ngo
Logo mirAME NGO
NGO VAN DE MAAND

De gekozen NGO voor februari is 112 Galgos en, zoals elke maand, kunt u aan het einde van uw bestelling een kleine economische bijdrage leveren die volledig bestemd is voor het herstel van een van de laatst geredde honden . We vertellen je meer…

De vereniging Galgos 112 is in 2008 in Catalonië opgericht door een groep mensen met een gemeenschappelijk doel: bijdragen aan de erkenning van windhonden, windhonden en jachthonden als huisdier in Spanje en in de wereld.

Schoonheidsdoos

Jarenlange ervaring heeft hen geleerd dat de overexploitatie en mishandeling van jachthonden in het algemeen en windhonden en jachthonden in het bijzonder niet zal worden opgelost als de mentaliteit van de vele mensen die ze nog steeds als louter gereedschap zien, niet verandert . In 2021 werd berekend dat er in Spanje jaarlijks zo'n 50.000 jachthonden worden achtergelaten.

Onder de doelstellingen zijn:

De situatie van uitbuiting en mishandeling aan de kaak stellen waaraan windhonden, windhonden en podenco's worden blootgesteld, in de hele wereld en in het bijzonder in Spanje.

• Promoot hun verantwoorde eigenaarschap als gezelschapsdieren .

• Beheer voor deze honden, eenmaal hersteld, verantwoorde adopties .

• Meewerken aan het aanpassen en correct toepassen van de huidige regelgeving op het gebied van dierenbescherming .

• Zorg voor gepersonaliseerde veterinaire behandelingen voor dieren die onder deze situatie hebben geleden.

Ze bevinden zich in een zeer moeilijke tijd, alleen al in deze maand januari hebben ze meer dan 20 windhonden gered en velen van hen hebben kuren en veterinaire hulp nodig om verder te gaan, maar bovenal hebben ze hulp nodig voor Brisa .

Waar hebben ze het geld voor nodig?

Het ingezamelde geld gaat naar de kleine Brisa , een windhondhond die in de steek werd gelaten en bijna dood naar haar toe werd gereden. Gelukkig heeft de vereniging haar gered, maar ze heeft verschillende operaties en ingrepen nodig om verder te komen. Op dit moment hebben ze meer dan € 2.000 uitgegeven en hebben ze onze hulp nodig om haar te blijven behandelen en de kosten van haar volgende 2 resterende operaties te dekken. Laten we Brisa redden!

Waarschuwing: gevoelige inhoud.

Schoonheidsdoos
Schoonheidsdoos
Schoonheidsdoos
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen