Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

SOS DIER

NGO VAN DE MAAND
Gezichtsroutines voor mannen en vrouwenGezichtsroutines voor mannen en vrouwen
SOS DIER
Onze NGO van september

We beginnen de maand, zoals altijd, samen met een nieuwe NGO om zichtbaarheid en een financiële bijdrage aan een goed doel te blijven geven. Gedurende de hele maand september kunt u aan het einde van uw bestelling een microbijdrage doen die volledig ten goede komt aan de SOS Dierenvereniging op Mallorca.

Hoe is SOS Dier geboren?

Beschermer van honden en katten, opgericht in 1995 door een groep mensen, dierenliefhebbers, bezorgd over hun welzijn, die hetzelfde doel deelden: het welzijn van dieren verzekeren en hun lijden voorkomen.

Gezichtsroutines voor mannen en vrouwen

Wat heeft u voor baan?

Al meer dan 15 jaar zoekt deze Mallorcaanse vereniging naar onderdak voor alle achtergelaten honden en katten die zich in extreme situaties bevinden binnen het gemeentelijk pond, waardoor ze niet geëuthanaseerd kunnen worden en ze een nieuwe kans worden geboden.

Een ander zeer belangrijk onderdeel van hun werk is het voorkomen, door de castratie van zwerfkatten, van de voortdurende verspreiding van nestjes. Naast het verzorgen en schoonhouden van de kattenkolonies die al op het eiland zijn gevestigd, schoon en veilig.

Tot de hoofddoelstellingen moeten we ook de verdediging van dierenrechten benadrukken en het bewustzijn van mensen vergroten door middel van evenementen die helpen om zich in te leven en het bewustzijn te vergroten over het gebrek aan verantwoordelijkheid, misbruik en verlating.

Waar hebben ze het geld voor nodig?

Momenteel herbergt de vereniging ongeveer 150 honden en 400 katten. Er is geld nodig om de faciliteiten uit te breiden, voedsel te kopen en in de basisbehoeften van deze dieren te blijven voorzien totdat ze een huis vinden dat voor altijd van ze houdt.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen