Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Contigo Foundation, onze NGO van oktober

WIJ ZIJN SCHOONHEID
Stichting Contigo,
NGO van de maand oktober
NGO VAN DE MAAND
19 oktober is Internationale Borstkankerdag en daarom heet onze NGO van oktober dit jaar wederom Fundación Contigo .
Help ons nog een jaar lang te strijden voor dit goede doel.
Met jou
Resultaten van de inzamelingscampagne van oktober 2022
Nogmaals, gedurende de maand oktober kunt u, wanneer u uw bestelling voltooit, een microfinanciële bijdrage leveren die geheel bestemd is om het onderzoek naar deze ziekte, die zoveel vrouwen treft, voort te zetten.
Wist u dat borstkanker tegenwoordig de belangrijkste doodsoorzaak door kanker bij vrouwen is? Er wordt geschat dat 1 op de 8 vrouwen tijdens hun leven borstkanker zal krijgen .

Meer informatie over de Contigo Foundation…

Gezien de alarmerende situatie besloot dokter Javier Cortés , een van de meest internationaal erkende medische oncologen, de Contigo Foundation tegen Vrouwenkanker op te richten .

Het doel ervan? Promoot onderzoek uitsluitend op het gebied van vrouwenkanker, verbeter de levenskwaliteit van honderdduizenden vrouwen en maak een einde aan deze ziekte.

Dr. Javier Cortés is een leider op het gebied van baanbrekend onderzoek en auteur van talrijke publicaties in de meest prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften. Hij presenteerde onlangs een onderzoek dat de beste resultaten in de geschiedenis van borstkanker aan het licht brengt: een nieuwe behandeling die voorkomt dat borstkanker zich ontwikkelt bij 75,8% van de vrouwen met HER2, een zeer agressieve vorm van uitgezaaide tumor, waardoor de overleving van deze patiënten wordt verbeterd.
Met jou

De Contigo Foundation vandaag

De Contigo Foundation onderscheidt zich van anderen doordat zij zich uitsluitend richt op vrouwenkanker, voornamelijk borstkanker , en dat zij onderzoek doet zonder overheadkosten, dat wil zeggen dat 100% van de bijdragen wordt toegewezen aan wetenschappelijk onderzoek. De 14 actieve onderzoeksprojecten worden momenteel gefinancierd met bijdragen van bedrijven en PEOPLE LIKE YOU, die hun energie en middelen inzetten om deze ziekte te helpen bestrijden.

WIJ REKENEN OP U!
www.fundacióncontigo.org
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen