Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Amix GLUTAMINE+BCAA #mango

Aminozuren en proteïnen

GLUTAMINE + BCAA van Amix . Het is een product op basis van vertakte aminozuren (BCAA's) met een optimale verhouding van 2: 1: 1, samen met dezelfde hoeveelheid gemicroniseerde L-glutamine.

L-Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het lichaam en omvat meer dan 60% van de aminozuurpool in skeletspieren. Het bevordert cellulaire hydratatie door waterretentie in de cel te produceren, waardoor anabole processen worden versterkt, de kracht toeneemt en het spiervolume toeneemt. L-Glutamine is ook belangrijk voor het verminderen van spierkatabolisme, het verkorten van de hersteltijd na intensieve trainingen en het helpen stimuleren van de productie van groeihormoon (GH).

Aminozuren met vertakte ketens (BCAA's) zijn de bouwstenen van eiwitten en dragen bij aan de groei en het behoud van spiermassa. De BCAA's (Leucine, Isoleucine en Valine) zijn essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam ze niet zelf kan aanmaken en ze via voeding of suppletie moet opnemen. BCAA's stimuleren de eiwitsynthese, verbeteren ogenschijnlijk de opname ervan, fungeren als een energiesubstraat tijdens spiercontractie, verminderen vermoeidheid en bevorderen het herstel.

Voordelen:

- Vermindering van spierkatabolisme.

- Versnelt het herstel van intensieve trainingen.

- Vertraagt vermoeidheid.

- Bevordert de toename van spiermassa.
EAN
8594060006321 / 8594060004181

Amix - GLUTAMINE+BCAA #mango - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen