Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

CBD, het ideale ingrediënt om je huid te kalmeren en te beschermen

Exclusieve geschenken
CBD, het ideale ingrediënt om je huid te kalmeren en te beschermen

CBD of cannabidol is een ingrediënt verkregen uit de vrouwelijke hennepplant ( hennep ) en mist in cosmetica THC en dus geen psychoactief effect.

In het menselijk lichaam en op de huid hebben we ook cannabinoïden (endocannabinoïden) en hun receptoren, deze vormen een endocannabinoïde systeem dat betrokken is bij de instandhouding en het evenwicht tussen alle systemen van het lichaam, het vervult een zeer belangrijke functie. Dit endocannabinoïdesysteem is gerelateerd aan verschillende aandoeningen of pathologieën van de huid, zoals droogheid of acne.

Welke effecten heeft het op de huid?

- Hydratatie en regeneratie van de huid . Dit ingrediënt is rijk aan vetzuren en omega 3,6 en 9 , waardoor verzachtende en hydraterende eigenschappen aan de huid worden toegeschreven.

- Antioxidant vanwege de hoge concentratie vitamine E en fenolzuur . De huid wordt sterker tegen vrije radicalen en andere externe factoren die huidveroudering veroorzaken.

- Kalmeert en vermindert de gevoeligheid vanwege het ontstekingsremmende effect, aanbevolen voor de gevoelige, geïrriteerde of eczeemhuid (hoewel het altijd beter is om uw arts te raadplegen)

- Talgregulerende werking, ideaal voor de vette, gemengde of acnegevoelige huid.

Weet jij het beste? Het is een ingrediënt dat volledig geschikt is voor elk huidtype. Als je op zoek bent naar een comfortabel, gehydrateerd, kalm huidresultaat en met een sterke huidbarrière, raden we je aan om dit prachtige ingrediënt te introduceren.

Via deze link heeft u toegang tot onze sectie CBD-cosmetica .

We zien dat het op elk type product wordt toegepast. Vind het uwe!

TOP CBD-producten

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen