Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

De beste herenparfums voor de meest atletische

TRENDS
jongen liggen
De beste herenparfums voor de meest atletische
Met de komst van mooi weer willen we meer dan ooit sporten of doorgaan met onze routines. Wij presenteren u de beste sportparfums voor mannen die de “gezonde mannen in een gezond korps” in de praktijk brengen.

Voor liefhebbers van extreme sporten… Eau d'Issey Pour Homme Sport


Met een modern ontwerp geïnspireerd op water en extreme sporten, presenteert Issey Miyake zijn nieuwe geur voor avontuurlijke jongens die gepassioneerd zijn door contact met de natuur. Fris, zeer citrusachtig en in lijn met de rest van de herenparfums van de Japanse ontwerper.
L'EAU D'ISSEY VOOR HOMME SPORT

Voor degenen voor wie sport hun levensstijl wordt… TOUS Man Sport


TOUS is geïnspireerd door de spontane, natuurlijke mens vol medeplichtigheid. De energie van TOUS Man Sport blijft niet onopgemerkt. De man die zich aangetrokken voelt tot deze geur geniet van elk moment van zijn leven, hij heeft geen maskers of clichés, maar is bovenal trouw aan zichzelf.
TOUS MAN SPORT

Voor degenen wier “hart klopt in een drievoudige galop”… Allure Homme Sport Eau Extrême


Allure Homme Sport Extrème, van het merk Chanel en opvolger van Allure Homme Sport uit 2007, hoewel intenser (eau extrème), volgt de flacon dezelfde vierkante en sportieve lijn, met een zeer mannelijk en dynamisch imago. Het wordt geassocieerd met elegantie en extreme sporten, maar is perfect om te dragen op de meest intense winterdagen.Als je van Allure en langdurige geuren houdt, is dit de jouwe.
ALLURE HOMME SPORT eau extreme

Voor degenen die altijd op zoek zijn naar nieuwe nautische ervaringen... Luna Rossa Sport van Prada


Het bedrijf wilde graag aan de slag in de sportwereld en daarmee zijn liefde voor sport tonen. Zijn inspiratiebron waren de boten van het America's Cup-team, de belangrijkste wedstrijd ter wereld in deze sportcategorie. De fles neemt de tonen over van de catamaran van het bedrijf.
LUNA ROSSA SPORT
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen