Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

luister naar je huid

Exclusieve geschenken
luister naar je huid

Elke huid heeft specifieke kenmerken en behoeften.

Daarom moet u, voordat u een schoonheidsproduct kiest, of het nu cosmetica of make-up is, rekening houden met hoe uw huid eruit ziet.

Bij twijfel bekijken we de verschillende huidtypes .

normale huid

Evenwichtige huid , niet vettig, niet droog en niet vatbaar voor onzuiverheden.Ze ziet er goed uit, is gehydrateerd en stralend, met een gelijkmatige teint en kleine poriën.

Het is zeldzaam bij volwassenen, maar komt vaker voor bij kinderen. Ook bij mensen die voor zichzelf zorgen en een goed dieet en goede schoonheidsverzorging hebben (... en natuurlijk een goed genetisch erfgoed...).

Droge huid

Een droge huid is een huid met een gebrek aan hydratatie of die deze niet gemakkelijk vasthoudt.

Ze hebben minder vet dan normale huiden en zijn daarom meer onbeschermd tegen externe agressies. Hierdoor oogt het wat doffer en mat.

Ze hebben meestal geen puistjes of puistjes, maar zijn wel gevoelig voor bepaalde gezichtsverzorgingsproducten, zoals sommige reinigingsmiddelen of zepen met alcohol, die de huid meer uitdrogen.

Vettige huid

Een vette huid heeft, zoals het bijvoeglijk naamwoord aangeeft, een teveel aan vet , vooral in de zogenaamde "T-zone". Ze zijn meestal dikker en hebben verwijde poriën . Ze kunnen vatbaar zijn voor acne en puistjes als gevolg van de verhoogde afscheiding van talg en verstopping van de poriën (mee-eters), waardoor ze er doffer uitzien. In tegenstelling tot wat je zou denken, droogt een vette huid ook uit, daarom kunnen ze niet zonder olievrije moisturizers.

Gemengde huid

Een gecombineerde huid zou een hybride zijn tussen een vette en een normale huid. Het is gevoelig voor glimmen in de T-zone (kin, neus en voorhoofd), aan de andere kant kan de rest van het gezicht zelfs uitdrogen.

Gevoelige huid

Type huid dat snel geïrriteerd of droog is , dat reageert op bepaalde cosmetische componenten of externe middelen met de schijn van roodheid, droogheid, puistjes,... Vanwege deze mate van reactie is het raadzaam om de producten op verschillende gebieden te testen ( zoals de arm) om te controleren of deze geschikt is voor de huid.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen