We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Jean Paul Gaultier LA BELLE FLEUR TERRIBLE limited ed.

Eau de Parfum spray voor vrouw

LA BELLE FLEUR TERRIBLE limited edition eau de parfum van Jean Paul Gaultier .

Limited Edition van La Belle Fleur Terrible Eau de Parfum Légère Feminine , de nieuwe nimf van Jean Paul Gaultier.

In de geheime en kleurrijke tuin van zijn metalen blik bloeien rozen in overvloed, vliegen vogels vrij en loopt de nieuwe nimf La Belle Fleur Terrible naakt rond, met een halsketting van geborduurde bloemblaadjes om haar nek. Echt? Ja, onder zijn turkooisblauwe lucht is alles plezier en wellust. Nu ben je in het paradijs dat de nieuwe eau de parfum van Jean Paul Gaultier in gelimiteerde oplage voor vrouwen in petto heeft. Een oproep tot verleiding met zijn sensuele hemelsblauwe fles die je zintuigen onderdompelt in een aquatische amberbloem die afrodisiacum en licht is.

Een naakte en natuurlijke fles, met een ketting van geborduurde rozen als enige versiering in het transparant blauwe glas dat zijn perfecte en sensuele rondingen laat zien. In de Gaultier Garden is de natuur ongetwijfeld wijs.

De geur, samengesteld uit de sensualiteit van lelie, de warme tonen van vanille, blauwe waterlelies en de frisheid van bergamot, vormen de durf van een bloemig, aquatisch amber eau de parfum dat verslaving op volle snelheid ontwaakt. Pas op voor haar lustopwekkende vrouwelijkheid.

Sensueel en licht, La Belle Fleur Terrible Eau de Parfum wordt aangebracht op huid of kleding.En daarna? Laat het gewoon zijn natuurlijke, aquatische amberkleurige bloemenattractie verspreiden, waar je ook gaat.

Topnoten: lotusbloem.
Hartnoten: iris.
Basisnoten: Vanille.

Olfactorische Groepen
Water Bloem
Datum van de Presentatie
2022
Ontwerpers
Quentin Bisch
EAN
8435415059787

ALGEMENE AANBEVELINGEN

Om de geur langer te laten hangen, breng je je geur aan aan de binnenkant van je polsen en achter je oorlellen. Deze pulszones hebben een hogere temperatuur dan de rest van het lichaam, waardoor de geur langzamer verdampt.

Het rechtstreeks aanbrengen van parfum op kleding kan vlekken, beschadiging en verandering van de stof veroorzaken.

Om het geurspoor te verlengen, raden we aan om de producten uit het assortiment te gebruiken, zoals douchegels, bodylotions of deodorants.

BEHOUD

Bescherm uw geur tegen direct zonlicht en hitte, anders kan de samenstelling van de geur veranderen en een trieste herinnering aan uw favoriete aroma worden.

Jean Paul Gaultier - LA BELLE FLEUR TERRIBLE limited ed. - Meningen

Jean Paul Gaultier - LA BELLE FLEUR TERRIBLE limited ed. - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen