Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Parfum Academy Awards 2023

TENDENCIAS
Premios Academia Parfum 2023
PARFUM ACADEMY PRIJZEN 2023
Maak kennis met de finalisten en winnaars van dit jaar!

In oktober zijn de conocidos als premie-prijzen voor parfums gevierd met de decimosexta-editie, die een premium creatie, innovatie en kaliber van de parfumsector is. De Academia del Perfume is een fundering die een hoop geld biedt met een heldere misión, informatie over parfums openbaar maken en verschillende categorieën in de samenleving onderscheiden.

De dynamiek van deze prijzen bestaat uit een uitgebreide evaluatie door middel van een reukproeverij van de geur van verschillende soorten parfums die momenteel op de markt zijn, van de meest toegankelijke in termen van prijs tot de meest exclusieve of zelfs niche, waarbij de kwaliteit, het artistieke werk of innovatie en de samenhang van het geheel.

  • Parfum van het jaar: deze nominatie beloont de grootste luxe geurcreaties die het afgelopen jaar (2022) zijn gelanceerd.
Premios Academia Parfum 2023
  • Iconisch parfum: emblematische parfums, echte iconen met een bijzondere waarde, die een zeer loyaal publiek en relevantie behouden ondanks de tijd die is verstreken sinds hun lancering, minstens vijftien jaar, in een markt die zo dynamisch is als die van de parfumerie.
  • Het beste ontwerp: die parfums waarvan de verpakking een onderscheidend artistiek element is, van hoge kwaliteit, dat helpt het voorstel van waarden over te brengen dat het aroma vertegenwoordigt.

Parfums van het jaar

Mannelijk

Vrouwelijk

Iconische parfums

Mannelijk

Vrouwelijk

Beste ontwerp

Mannelijk

Vrouwelijk

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen